Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Γνωρίζει τι εστί Μέταλιστ!

Πλήρως ενημερωμένος για την Μέταλιστ είναι ο Χουμπ Στέφενς εν όψει του μεθαυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ. Την «ανάγνωση» των Ουκρανών ανέλαβαν Γεωργιάδης και Λόκχοφ.

Γνωρίζει τι εστί Μέταλιστ
Πριν από περίπου δέκα μέρες έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από εκείνη τη στιγμή οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ξεκινήσει το… σκανάρισμα της ουκρανικής ομάδας, ώστε να παρουσιαστούν οι Θεσσαλονικείς όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι απέναντί της.

Το βασικότερο πλεονέκτημα των Ουκρανών είναι η ετοιμότητά της, αφού το πρωτάθλημά της βρίσκεται ήδη στην τρίτη αγωνιστική και η Σούπερ Λίγκα θα ξεκινήσει σε τρεις εβδομάδες.

Για αυτό τον λόγο στον «Δικέφαλο του Βορρά» προσπαθούν να βρουν τις όποιες αδυναμίες έχει η ομάδα του Μάρκεβιτς, ώστε να μπορέσουν να την χτυπήσουν σε αυτά και να μπορέσουν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε από κοντά τον αγώνα της Μέταλιστ με την Άρσεναλ Κιέβου, ενώ χθες ο Λόκχοφ επέστρεψε από την Ουκρανία έχοντας παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Μαριουπόλ.

Οι δύο στενοί συνεργάτες του Στέφενς έχουν συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία μαζί με το οπτικό υλικό που υπάρχει, μπορούν να φανούν χρήσιμα στον Ολλανδό τεχνικό.

Έχοντας ενημερωθεί πλήρως για το τι εστί Μέταλιστ ο 60χρονος προπονητής έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην τακτική του συγκεκριμένου ματς, ζητώντας από τους παίκτες του να φανούν απόλυτα συνεπείς και προσεκτικοί.

Ο Στέφενς θέλει να αντιμετωπίσει τη διάθεση της ουκρανικής ομάδας να πιέζει ψηλά, έχοντας ως δυνατό όπλο την ταχύτητά της, και τους αιφνιδιασμούς που προκύπτουν από ποδοσφαιριστές όπως ο Ζοσέ Σόσα, Μάρλος, Ντέβιτς, Μπλάνκο και Κριστάλδο.

Από εκεί και πέρα, παραμένει το δίλημμα του Ολλανδού για μία θέση στο αρχικό σχήμα, όπου ψάχνει τον παρτενέρ του Σαλπιγγίδη ανάμεσα στον Αθανασιάδη και τον Βούκιτς.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, όλο το βάρος πέφτει στην προετοιμασία για τους αγώνες με τη Μέταλιστ. Είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και πάλι μέσα στον Αύγουστο, αφού φανεί σε ποια διοργάνωση συνεχίζει και ο 60χρονος προπονητής βγάλει οριστικά συμπεράσματα για το ρόστερ, εφόσον πέσουν και οι τιμές με παίκτες που απασχόλησαν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: