Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Σκόουλς: «Μίλησα με Μόγιες»

Ο Πολ Σκόουλς επιβεβαίωσε τις επαφές του, με τον νέο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες.

Σκόουλς: «Μίλησα με Μόγιες»
Στην επιβεβαίωση του ισχυρισμού του Ντέιβιντ Μόγιες πως ήρθε σε επαφή μαζί του για να του προτείνει πόστο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, προχώρησε ο Πολ Σκόουλς.

Ο παλαίμαχος, πλέον, άσος, κρέμασε οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το φετινό καλοκαίρι, αποχωρώντας μαζί με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες που ανέλαβε τα ηνία, εκτός από τις συμβουλές του προκατόχου του, θα έχει δίπλα του και τον Ράιαν Γκιγκς σε ρόλο παίκτη – προπονητή, ενώ έκανε και κρούση στον Πολ Σκόουλς για να τον έχει και αυτόν μαζί του.

Τις επαφές με τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε και ο Πολ Σκόουλς, τονίζοντας:

«Ισχύει ότι έχουμε μιλήσει μια – δυο φορές αλλά θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο. Θέλω να το αφήσω λίγο σε δεύτερη μοίρα και να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο γιατί καταλήγεις να παρακολουθείς ό,τι γίνεται στα φιλικά της προετοιμασίας. Θα ξεκουραστώ κι έπειτα θα δω τι θα κάνω. Προφανώς και είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι σε θέλουν κάπου και ότι υπάρχει κάτι για σένα και νομίζω ότι στο μέλλον θα αποδεχτώ τη θέση…».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: