Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

«Τεράστιο κίνητρο»

Ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος υπολογίζεται –πλέον- ως μέλος της πρώτης ομάδας του Ατρομήτου. Μέσω της Sportday ο νεαρός άσος δηλώνει ότι έχει τεράστιο κίνητρο για να παίξει και να καθιερωθεί.

«Τεράστιο κίνητρο»
Ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος υπολογίζεται –πλέον- ως μέλος της πρώτης ομάδας του Ατρομήτου. Μέσω της Sportday ο νεαρός άσος δηλώνει ότι έχει τεράστιο κίνητρο για να παίξει και να καθιερωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλου στη Sportday:

-Σου δίνει κίνητρο το ότι αρκετά παιδιά που έχουν περάσει από τη θέση σου, τώρα αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες;
«Κάθε ομάδα πρέπει να λειτουργεί όπως ο Ατρόμητος, γιατί αυτό είναι το σωστό. Να δουλεύεις με τις ακαδημίες σου και να βγάζεις ποδοσφαιριστές. Μου δίνει μεγάλο κίνητρο αυτό που συμβαίνει και το γεγονός ότι έχει καλό κλίμα η ομάδα και καλές υποδομές. Ολα αυτά σου δίνουν κίνητρο για να προχωρήσεις και να πας σε καλύτερη ομάδα».

-Τι είναι αυτό που κάνει τις ακαδημίες του Ατρομήτου να ξεχωρίζουν;
«Υπάρχει πολύ καλό σκάουτινγκ όλα αυτά τα χρόνια, κάτι το οποίο πρέπει να αναγνωριστεί στον κ. Αποστόλου. Εκείνος ανακαλύπτει όλους τους ποδοσφαιριστές και δεν είναι καθόλου τυχαία η τόσο καλή θέση που κατακτούν οι ομάδες Νέων τα τελευταία χρόνια».

-Νιώθεις πως πρέπει να ευχαριστήσεις κάποιον που έγινε επαγγελματίας;
«Κατ' αρχάς τον πρόεδρό μας, που είναι φερέγγυος και τον ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα μας παρέχει. Βοηθάει έναν μικρό ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί και να έχει μέλλον. Στην ιστορία με το επαγγελματικό κομμάτι, βοήθησε πολύ και ο Γιάννης Αγγελόπουλος, που απ' την προηγούμενη χρονιά ήθελε να γίνω επαγγελματίας, αλλά δεν έγινε αυτό λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος».

-Θα τη συνεχίσεις την παράδοση που θέλει να διακρίνονται στην πρώτη ομάδα τα παιδιά της ακαδημίας;
«Μακάρι. Είναι μεγάλη χαρά που με πιστεύουν, αφού δικαιώνονται για μένα οι κόποι πέντε ετών. Δεν έπαιζα πολύ στους νέους, στα μέσα της σεζόν έγινα επαγγελματίας και τώρα είμαι στην πρώτη ομάδα και υπολογίζομαι από τον προπονητή, έχοντας κάνει ουσιαστικά τρεις καλές εμφανίσεις με την Εθνική Νέων. Είναι μεγάλη η χαρά και τεράστιο το κίνητρο να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω στην ενδεκάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: