Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μίτσελ: «Θα γίνουμε καλύτεροι»

Ευχαριστημένος από την πρόοδο του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει πως με την άφιξη των νέων αποκτημάτων η ομάδα θα γίνει ακόμη καλύτερη στο μέλλον!

Μίτσελ: «Θα γίνουμε καλύτεροι»
Από τον… χαμένο Ολυμπιακό του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στη Φράιμπουργκ στην ομάδα που για 90 λεπτά ήταν καλύτερη της Στουτγκάρδης.

Αποστολή στη Γερμανία: Αντώνης Σαούλης

Οι «ερυθρόλευκοι» προόδευσαν, έγιναν καλύτεροι και το έβγαλαν και μέσα στο γήπεδο. Και ο Μίτσελ δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος. Η ομάδα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα κι ακόμα δεν έχουν μπει και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μίτσελ στους εκπροσώπους του Τύπου

Είδαμε ένα διαφορετικό Ολυμπιακό σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Φράιμπουργκ.

«Πρέπει να κάνουμε πιο προοδευτική δουλειά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τις πρώτες ημέρες ήταν πιο κουρασμένοι οι παίκτες και αυτό ήταν εναντίον μας. Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα στοιχεία της ομάδας όπως δείξαμε και σήμερα. Μας άρεσε πολύ η ομαδική δουλειά δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ και δεν θα ήταν παράξενο αν είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Είναι και κουρασμένοι οι ποδοσφαιριστές γιατί συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Τι σας άρεσε περισσότερο από το ματς εκτός από την ομαδική δουλειά;

«Μου άρεσαν ειδικά οι αυτοματισμοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Τα δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά είναι ευχάριστο να τα βλέπουμε και στους αγώνες. Είδαμε μία οργανωμένη ομάδα και αυτό έχει να κάνει και με τη διάθεση που έχουν οι ίδιοι οι παίκτες μέσα στο γήπεδο να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Στο Ζέεφελντ είπατε ότι περιμένετε και καινούργιους παίκτες. Εδώ έχετε τον Σαβιόλα, τον Κάμπελ, τον Ρομπέρτο και τον Μεντζανί.

«Κάνουμε όλοι προετοιμασία, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές ακόμα και η διοίκηση και οι σκάουτερ. Με αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα σίγουρα θα ανέβει ο ανταγωνισμός και θα γίνουμε καλύτεροι».

Ενα σχόλιο για τον Σαβιόλα. Ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Τον υπολογίζετε για καθαρό φορ ή και για άλλες θέσεις;

«Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε και στους αγώνες. Πώς πηγαίνει το παιχνίδι και να δούμε σε τι θέση μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που σκοράρει και το έχει δείξει αυτό, αλλά είναι και ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει τους υπόλοιπους και να δίνει ακόμα και τις τελικές πάσες».

Τον Σαβιόλα είναι πιο ωραίο να τον έχετε παίκτη ή θα θέλατε να τον είχατε συμπαίκτη στο παρελθόν;

«Εχω παίξει με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Σαβιόλα είναι ένα αστέρι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είναι στην ομάδα μας. Το έδειξε και ο κόσμος που τον υποδέχτηκε».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Μίτσελ στο σημερινό (28/07) φύλλο της SportDay…

Δεν υπάρχουν σχόλια: