Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

«Φωνάζει» για στόπερ!

Η βαριά ήττα (4-0) από την Βαλενσιέν φανέρωσε το πρόβλημα που υπάρχει στην άμυνα του Παναθηναϊκού και κάνει απαραίτητη την απόκτηση ενός στόπερ. Φουλάρουν για Πράνιτς, Ντιαρά οι «πράσινοι».

«Φωνάζει» για στόπερ
Δεδομένη θεωρούταν για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα ενισχύσει το ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση.

Το «πρώτο» καμπανάκι για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου «χτύπησε» στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ελαζίγκσπορ, όταν είχε δεχθεί τέσσερα γκολ, όμως και χθες κόντρα στη Βαλενσιέν οι «πράσινοι» δέχθηκαν ισάριθμα τέρματα.

Πλέον η συγκεκριμένη προσθήκη μοιάζει επιτακτική για το «τριφύλλι», το οποίο εδώ και καιρό προσπαθεί να φέρει κάποιον παίκτη για να μπορέσει να δυναμώσει στα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, πριν από λίγες μέρες προτάθηκε στους ιθύνοντες του συλλόγου ο Περ Κρόλντρουπ και έχουν εξετάσει την περίπτωσή του.

Ο Δανός στόπερ είναι ελεύθερος, όμως έχει ως προτεραιότητα να παίξει στην Ιταλία. Αυτό, μάλιστα, είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ιπόλιτο Γκάλοβιτς (μάνατζέρ του), ο οποίος είχε τονίσει ότι υπάρχουν κρούσεις και από το εξωτερικό και ίσως ένας από τους ενδιαφερόμενους να είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο 34χρονος παίκτης αγωνίστηκε πέρσι στη Πεσκάρα, στην οποία πήγε τον περασμένο Φεβρουάριο (ήταν ελεύθερος οκτώ μήνες από τη Φιορεντίνα και δεν είχε βρει ομάδα) κι έπαιξε σε πέντε αγώνες. Επίσης, έχει φορέσει τις φανέλες των Ουντινέζε και Εβερτον.

Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» περιμένουν εντός της εβδομάδας να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις του Ντάνιελ Πράνιτς και του Μαχαμαντού Ντιαρά, οι οποίοι ενδέχεται να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Στην υπόθεση του Κροάτη χαφ θα κριθούν πολλά από τις επαφές που έχει όλο αυτό το διάστημα ο εκπρόσωπός του, Σόρεν Λέρμπι, με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι «πράσινοι» εκφράζουν τη συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την έκβαση της υπόθεσης του 32χρονου άσου.

Όσον αφορά τον Ντιαρά, οι τελικές συζητήσεις θα ξεκινήσουν αύριο, αφού θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του συλλόγου για να γίνει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: