Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Με τον Τσόρι θα 'ναι ωραία!

Απλός με την μπάλα στα πόδια, αποφεύγει να κάνει περιττά πράγματα, έχει πολύ καλή αίσθηση του γηπέδου και πασάρει εξαιρετικά. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου. Με άλλα λόγια, αυτός ο Ντομίνγκες ξέρει πολλή μπάλα. Μόλις, δε, πάρει τα πάνω του τελείως και αυτός αλλά και ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου, θα πέφτουν οι ασίστ και τα γκολ σύννεφο.
Τη βλέπω τη δουλειά... Με αυτόν τον Τσόρι μέσα και τον Σαβιόλα με τον Μήτρογλου... ακονισμένους το «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνεται Κολοσσαίο. Λιοντάρια - Χριστιάνοι, αν με πιάνετε. Η βελτίωση του Αργεντινού ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της ανόδου του Ολυμπιακού σε σχέση με το ματς κόντρα στη Φράιμπουργκ. Ηταν κι άλλοι καλοί...
Ξεχώρισε σε ένα ακόμα ματς η δεξιά πλευρά. Επιθετικά τουλάχιστον. Πολύ κεφάτος ο Φετφατζίδης, μόλις του 'πιασε η πρώτη και η δεύτερη ντρίμπλα άρχισε τα βραζιλιάνικα και ανάγκασε τον Μίτσελ να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια σε αυτόν. Δίπλα του καλός και ο Σαλίνο που όσο ανεβαίνει πάνω από τη σέντρα τόσο καλύτερος γίνεται. Τι είπαμε για το Κολοσσαίο; Θα έχει μεγάλη ταλαιπωρία φέτος για τους αντιπάλους. Ειδικά για τα ματς στην Ελλάδα... Μιλάμε για «έργο» κανονικό.
Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι παρά τις πολλές αλλαγές όσοι έπαιζαν κυκλοφορούσαν την μπάλα αν όχι καλύτερα από τους βασικούς, τουλάχιστον με τον ίδιο αποδοτικό τρόπο. Μεγάλη υπόθεση να είναι ο πάγκος μιας ομάδας γεμάτος ποιοτικές λύσεις. Και πού είσαι ακόμα! Δεν έπαιξε χθες ο Βάις, ενώ στον πάγκο την έβγαλαν και μερικά... εκατομμύρια ακόμα. Φαντάσου τι έχει να γίνει μόλις μπουν Σαβιόλα, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Μεντζανί και ο αμυντικός χαφ που... έρχεται!
Πηγή: SportDay

Δεν υπάρχουν σχόλια: