Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Στρέφεται προς Χέρστον ο ΟΣΦΠ!

Στην περίπτωση του Μαλίκ Χέρστον φαίνεται πως θα στραφεί ο Ολυμπιακός για τον παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό του Κώστα Παπανικολάου στη θέση «3».

Στρέφεται προς Χέρστον ο ΟΣΦΠ
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μικραίνει η λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αντικαταστάτη του Κώστα Παπανικολάου. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «Eurohoops.net», οι πρωταθλητές Ευρώπης αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν τη συμφωνία που υπάρχει με τον Καρτιέ Μάρτιν και να στραφούν σε μία λύση ενός παίκτη που θα έχει περισσότερες εμπειρίες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Και το όνομα αυτού… Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ έχει συμβόλαιο ακόμα με την Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις για να λύσει τη συνεργασία του, με τον Ολυμπιακό να περιμένει στη… γωνία για να τον αποκτήσει.

Από το 2010 αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Μαλίκ Χέρστον, φορώντας για ένα χρόνο τη φανέλα της Σιένα και τα δύο τελευταία εκείνη της Αρμάνι. Ο Αμερικανός φημίζεται για την έφεση που έχει στο σκοράρισμα και γενικά είναι το στιλ παίκτη που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Όμως, μοναδικό ερωτηματικό είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς τη σεζόν που πέρασε, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά παιχνίδια με την ομάδα του Μιλάνου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: