Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Φουλάρει για περιφερειακό φορ!!

Με την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού θα κλείσει η θέση του ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών στον Άρη. Τρεις οι περιπτώσεις που εξετάζουν οι «κίτρινοι»

Φουλάρει για περιφερειακό φορ
Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη τροποποίησε η μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών.

Πιθανότατα αυτός θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού και θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της SportDay, ο Γιάννης Χατζηνικολάου ζήτησε την προσθήκη ενός περιφερειακού φορ που να έχει την ευχέρεια δηλαδή να παίξει και στις δυο πλευρές της επίθεσης και εκεί θα πέσει το βάρος τις επόμενες μέρες.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τρεις περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι εκείνη του Ολιβιέ Καπό.

Ο 33χρονος άσος, πρώην συμπαίκτης των Σισέ, Μπουμσόνγκ και Μεξές στη Οσέρ, έμεινε ελεύθερος μετά από μια σχετικά καλή σεζόν με τη γαλλική ομάδα στη 2η κατηγορία (24 συμμ.-8 γκολ) και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενο σταθμού της καριέρας του.

Το κασέ του Γάλλου είναι κοντά στις 250.000 ευρώ, ποσό που οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να δώσουν (η πρότασή τους είναι για 150.000 ευρώ). Εκτός του Καπό, εξετάζονται και δυο ακόμη λύσεις από το εξωτερικό με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Το μεγάλο πρόβλημα των «κιτρίνων» πάντως παραμένει στα δυο άκρα της άμυνας, όπου επίσης έχει ζητήσει παίκτες ο Χατζηνικολάου. Από τη στιγμή που οι επιλογές περιορίζονται στις ηλικίες κάτω των 24 ετών, το πρόβλημα είναι οξύ αφού οι περιπτώσεις Ελλήνων που να είναι τουλάχιστον καλύτεροι από τους ήδη υπάρχοντες σπανίζουν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: