Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Νίκη… σε άδειες εξέδρες!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 της Βέροιας σε φιλική αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες», μπροστά σε άδειες εξέδρες… Έστειλε το μήνυμα ο κόσμος της ομάδας για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων.

Νίκη… σε άδειες εξέδρες
Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και η κυκλοφορία των νέων καρτών διαρκείας, δεν ήταν αρκετά για να μαζέψουν τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο, για το φιλικό με τη Βέροια.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε τη φιλική νίκη με σκορ 2-1, αλλά οι άδειες εξέδρες προβλημάτισαν τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τους διοικούντες τον σύλλογο.

Ο κόσμος ης ομάδας, θέλησε με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τα ακριβά εισιτήρια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ίλιτς με γκολ στο 43’ άνοιξε το σκορ για τους Γιαννιώτες, με τον Κρητικό να κάνει το 2-0 στο 69’ και τον Μανού με κεφαλιά στις καθυστερήσεις να μειώνει στο τελικό σκορ για τη Βέροια.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Σωτηρίου (60’ Αμπάρης), Ντάσιος (70’ Μουσκάι), Μιχαήλ (70 Ρουμπουλάκος), Τζημόπουλος (46’ Μπέριος), Κολοβέτσιος (74’ Σκόνδρας), Κεϊτά (46’ Τσάβες), Λίλα (76’ Ιωάννου), Τσουκαλάς (72’ Αυγενικού), Βινσέντο (32’ Κρητικός, 83’ Χαρίσης)), Βίλα (74’ Νάκος), Ίλιτς (58’ Γιάκος)

Βέροια (Στεφάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Μπάρμπας (46’ Τζημογιάννης), Αμαραντίδης, Οστόιτς, Βεργώνης (58’ Παυλίδης), Γεωργιάδης (46’ Μπεν, 73’ Μάνος), Μπαργκάν (46’ Ντα Κόστα), Καλτσάς (62’ Σεκούντο), Μιντράκοβιτς (64’ Πλαβούκος)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: