Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Αμυντικό χαφ και… Μασάντο!

Αρκετός χρόνος υπάρχει για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στη Ρωσία επιμένουν για Μασάντο και Ρούμπν Καζάν. Τι γίνεται με Κάρολ, Κοντρέρας.

Αμυντικό χαφ και… Μασάντο
Αποφασισμένοι να μην βιαστούν για την μεταγραφή ενός αμυντικού χαφ παρουσιάζονται στον Ολυμπιακού, όπως προκύπτει από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Πλέον έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να πάρουμε αμυντικό χαφ», τονίζουν οι διοικούντες.

Το ρόστερ για την επόμενη σεζόν έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και οι Πειραιώτες περιμένουν μήπως προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ένα… τηλεφώνημα περιμένει ο Ενό, κάτι που πρέπει να αποφασίσουν από κοινού ο Μίτσελ με τους υπόλοιπους ιθύνοντες του συλλόγου.

Στο προσκήνιο, όμως, υπάρχει και η περίπτωση του Σισοκό, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» το βαρύ συμβόλαιό του.

Εν τω μεταξύ, στη Ρωσία υποστηρίζουν πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους νταμπλούχους Ελλάδας και τη Ρούμπιν Καζάν για τον Πάουλο Μασάντο.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος χαφ δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό δεν έχουν σχολιάσει την συγκεκριμένη πληροφορία.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις με τον Ρόι Κάρολ και τον Πάμπλο Κοντρέρας. Η κίνηση του Μίτσελ να αφήσει εκτός αποστολής τους δύο ποδοσφαιριστές ίσως να είναι ένα «μήνυμα» για τη συνέχεια.

Πάντως, χθες ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας και ο Χιλιανός στόπερ προπονήθηκαν κανονικά και μένει να φανεί αν θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό. Το πιο πιθανό σενάριο τους θέλει να αποχωρούν από την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: