Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

«Ένα καλό ημίχρονο έφτασε στη Μέταλιστ»

Ο Τον Λόκχοφ παρακολούθησε τις δύο τελευταίες νίκες της Μέταλιστ στο ουκρανικό πρωτάθλημα και μίλησε στο paokfc.gr για τα συμπεράσματά του.

«Ένα καλό ημίχρονο έφτασε στη Μέταλιστ»
Για τα συμπεράσματα που έβγαλε παρακολουθώντας τα δύο τελευταία ματς της Μέταλιστ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ο Τον Λόκχοφ.

Ο βοηθός του Χουμπ Στέφεντς, ο οποίος βρέθηκε στις νίκες της Μέταλιστ κόντρα στην Άρσεναλ Κιέβου και την Ιλίτσιβετς μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των Ουκρανών, αλλά και σ’ αυτά που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στην πρόκριση.

«Είδαμε και εγώ και ο Γιώργος (σ.σ. Γεωργιάδης) τη Μέταλιστ στα δυο τελευταία της παιχνίδια. Αυτό που μπορώ να πω, χωρίς να επεκταθώ σε πολλές λεπτομέρειες, είναι πως πρόκειται για μια πολύ τεχνική και επιθετική ομάδα, με ποδοσφαιριστές που ξεχειλίζουν από ποιότητα, στοιχεία που της χάρισαν τη νίκη και στους δυο συγκεκριμένους αγώνες. Στο τελευταίο ματς, της αρκούσε ένα καλό ημίχρονο και με μερικές ποιοτικές επιθετικές ενέργειες δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει»

Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας, ανέφερε: «Το γήπεδό τους είναι πολύ όμορφο και σύγχρονο, ωστόσο ήταν μισογεμάτο με περίπου 15.000 φιλάθλους. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας, δεν πρέπει να χάσουμε λεπτό την συγκέντρωσή μας».

«Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, έχουμε δουλέψει με την ομάδα πάνω στα στοιχεία που θέλουμε να βγάλει και να δείξει, ώστε να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Μέταλιστ. Είμαστε κι εμείς μια καλή ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: