Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

«Ζεστός» ο κόσμος της ΑΕΚ!

Οι διακοπές-διακοπές, αλλά και η ΑΕΚ… ΑΕΚ! Στη μέση του καλοκαιριού και χωρίς να υπολογίζονται τα διαρκείας των συνδέσμων, πάνω από 6.000 φίλοι της «Ένωσης» έχουν καπαρώσει θέση στο ΟΑΚΑ.

«Ζεστός» ο κόσμος της ΑΕΚ
Τα μηνύματα στήριξης στην ΑΕΚ -και… αδιαφορίας για το πού θα παίζει- συνεχίζουν οι φίλοι της «Ένωσης».

Σε κάτι παραπάνω από δυο βδομάδες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και σχεδόν δυο μήνες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, περισσότεροι από 6.000 οπαδοί της έχουν σπεύσει να κλείσουν θέση δίπλα της.

Ένας αριθμός που χαρακτηρίζεται απόλυτα ικανοποιητικός από τους «κιτρινόμαυρους» δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά και του ότι δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας που έχουν διαθέσει οι σύνδεσμοι και οι ηλεκτρονικές κρατήσεις της σημερινής ημέρας.

Άλλωστε, η «κάψα» του κόσμου να στηρίξει την ΑΕΚ (και να τη βοηθήσει με το ήμισυ του εισιτηρίου στην κατασκευή του νέου γηπέδου) φαίνεται κι απ’ το γεγονός πως η θύρα 15, όπου τα διαρκείας τιμώνται 150 ευρώ, είναι ήδη πλήρης.

Κάτι που θεωρείται θέμα χρόνου να συμβεί και στις θύρες 1 και 35, όπου υπάρχουν τα υπόλοιπα φτηνά εισιτήρια, τα οποία μπορούν οι φίλοι της «Ένωσης» να προμηθεύονται μέσω διαδικτύου, αλλά και των συνδέσμων.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: