Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Άλλο επίπεδο με Γκαλέτι…!

Ο ΟΦΗ, για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, κόντρα στην Ντε Χάαγκ, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και ας ηττήθηκε 1-0. Για 53’ λεπτά αγωνίστηκε ο Γκαλέτι, ο οποίος έδειξε λίγη από την ποιότητά του.

Άλλο επίπεδο με Γκαλέτι…
Εξαιρετικές εντυπώσεις για ένα ακόμα φιλικό επί ολλανδικού εδάφους άφησε ο ΟΦΗ, ο οποίος ηττήθηκε ναι μεν από την Ντε Χάαγκ, με ένα γκολ του Φαν Χάρεν στο 77’, όμως έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι Κρητικοί, με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι στην σύνθεσή τους, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο χορτάρι, είχαν ορθολογική ανάπτυξη με τον Κάλαϊτζιτς να «φτιάχνει» παιχνίδι. Πολύ καλός και ο Αργεντινός, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ έδειξε πως μόλις βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης θα πάρει την ομάδα του Ηρακλείου από το χέρι.

Μια ολιγωρία της άμυνας στο 77’, έδωσε την ευκαιρία στον Φαν Χάρεν να πλασάρει αρχικά στο δοκάρι, να παίρνει ριμπάουντ, να τον σταματάει ο Δασκαλάκης και στη συνέχεια, με τρίτη προσπάθεια να ανοίγει το σκορ.

Η 11αδα του ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Μονιάκης (80’ Ροβύθης), Ζβαστίγια, Τριποτσέρης, Μακρής (67’ Βερόν), Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Όγιος (80’ Μιλιάζες), Γκαλέτι (53’ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: