Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

«Ευχάριστη έκπληξη η Εθνική»

Ευχάριστη έκπληξη χαρακτήρισε την πορεία της Εθνικής πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου ο Γιώργος Μαυρωτάς στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ευχάριστη έκπληξη η Εθνική»
O Γιώργος Μαυρωτάς σχολίασε την πορεία της Εθνικής πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στην Βαρκελώνη. Ο παλαίμαχος άσος τόνισε πως είναι ευχάριστη έκπληξη το γεγονός πως έκανε τρεις νίκες στην φάση των ομίλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μαυρωτάς στους Παναγιώτη Κεφαλά και Παναγιώτη Σγαρδέλη:

«Να πούμε την αλήθεια την Ισπανία δεν την έχουμε κερδίσει πολλές φορές. Γενικά σε όποιο σπορ την πετυχαίνουμε είναι ο κακός μας δαίμονας. Η Εθνική είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη που βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο με αντιπάλους την Ισπανία και το Μαυροβούνιο. Η Εθνική έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με την ομάδα που κατέβηκε στους Ολυμπιακούς.

Άλλαξε προπονητή με τον Σάκη Κεχαγιά και τον Χρήστο Αφρουδάκη να είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες. Γενικά υπάρχει σωστή οργάνωση και αρχίζει και δημιουργείται μια σχολή. Μη ξεχνάμε πως περάσαμε στο πόλο έναν δύσκολο χειμώνα. Αλλά βλέπουμε στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου αρκετές επιτυχίες. Με τον Γιαννιώτη να κατακτά χρυσό μετάλλιο, το ομαδικό το ασημένιο και τις δύο εθνικές πόλο να προχωρούν.

Το ματς με τη Νότιο Αφρική είναι για μένα ως μη γενόμενο. Είναι πολύ άπειρη ομάδα. Στην οκτάδα κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουμε έναν σεβαστό αντίπαλο, την Ουγγαρία. Από τώρα νομίζω πως μελετούν το συγκεκριμένο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: