Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Το πήρε προσωπικά ο Τζέκο!!

Ο Έντιν Τζέκο έστειλε τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του «Barclays Asia Trophy» κι εκεί της χάρισε και τον τίτλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 επί της Σάντερλαντ στο Χονγκ - Κονγκ.

Το πήρε προσωπικά ο Τζέκο
Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Χονγκ – Κονγκ, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους.

Δεν ήθελαν να πάθουν ό,τι έπαθε ο Γιαν Βερτόνχεν πριν μερικές μέρες στο ματς της Τότεναμ με τη Νότια Κίνα και για τον λόγο αυτό, το παιχνίδι δεν διεκδίκησε ποτέ δάφνες ποιότητας.

Με τη βροχή να πέφτει δίχως σταματημό και τον αγωνιστικό χώρο να έχει μετατραπεί σε… βούρκο, ο Έντιν Τζέκο πέτυχε το γκολ της αναμέτρησης με πανέμορφο αριστερό σουτ στο 9ο λεπτό για το 1-0. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Γκάρι Γκάρντνερ άθελά του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι των «μαυρόγατων», γλιτώνοντας όμως το αυτογκόλ.

Στην επανάληψη, ο Χεσούς Νάβας πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Νταβίντ Σίλβα, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο έμπειρος εξτρέμ ήταν αρκετά δραστήριος , ενώ ο Έντιν Τζέκο είχε εξαιρετική ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και αυτά των «πολιτών». Στο 65ο λεπτό έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα, αλλά η εκτέλεση του πέναλτι έφυγε πολύ ψηλά.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Βινσέν Κομπανί, σαν αρχηγός της Σίτι, σήκωσε στον ουρανό του Χονγκ – Κονγκ το τρόπαιο του «Barclays Asia Trophy».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Παντίλιμον, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς (75’ Λέσκοτ), Κλισί (62’ Κολάροφ), Μίλνερ (46’ Νάβας), Γκαρσία, Τουρέ (62’ Φερναντίνιο), Σίλβα (46’ Νασρί), Τζέκο, Νεγρέδο (79’ Μπάρι)

Σάντερλαντ: Μανόνε (46’ Γουέστγουντ), Γκάρντνερ, Μπράουν, Ο’Σι, Κόλμπακ, Τζόνσον (61’ Κάρλσον), Λάρσον, Καμπράλ (46’ Μπα), Τζακερίνι (76’ ΜακΚλιν), Σεσενιό (88’ Μαντρόν), Αλτιντόρ (46’ Γουίκαμ)

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: