Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Bienvenido «Tata» (video)

Με γκολ και θέαμα καλωσόρισαν τον νέο τους προπονητή, Χεράρδο Μαρτίνο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, συντρίβοντας 7-0 τη Βαλερένγκα, σε φιλικό που έγινε στη Νορβηγία.

Bienvenido «Tata» (video)
Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά… επτά γκολ (7-0) είδε ο Χεράρδο Μαρτίνο, να πετυχαίνει η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βαλερένγκα. Ο «Τάτα», ο οποίος ήταν στις εξέδρες του «Ullevaal Stadion» στο Όσλο, παρακολούθησε τον Μέσι και τα… παιδιά του –αφού οι διεθνείς έχουν ακόμη άδεια- να κάνουν «πάρτι» απέναντι στους Νορβηγούς, στο φιλικό που αποτέλεσε την τελετή «παράδοσης-παραλαβής» των… κλειδιών, από τον Τζόρντι Ρόουρα.

Μέσα σε δύο λεπτά, με τη… σέντρα, οι Αλέξις Σάντσες (4’) και Τέγιο (6’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων για την Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι να κάνει τρία τα τέρματα των Καταλανών στο 13ο λεπτό και τον Ντος Σάντος να διαμορφώνει το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου, ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ανέλαβαν οι «μικροί» για τους «μπλαουγκράνα» με τον Ντογκού να σημειώνει δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά (51’, 55’) και τον Ρομάν να «γράφει» το τελικό 7-0 στο 86ο λεπτό.

Δείτε τα γκολ:


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: