Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Έτσι τον θέλουν!

Δεν υποχωρούν στην ΑΕΚ στα στάνταρ που έχουν θέσει για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποτελέσει τον… ηγέτη στα μετόπισθεν.

Έτσι τον θέλουν
Ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους, όμως ταυτόχρονα έχουν περιθώρια εξέλιξης και θα βοηθήσουν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα, ψάχνουν στην ΑΕΚ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ενδέχεται να αποκτηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Στην Ένωση αναζητούν έναν παίκτη που θα πληροί αυτές τις δύο βασικές προϋποθέσεις. Δηλαδή, θέλουν έναν στόπερ που θα βρίσκεται κάπου μεταξύ 23 και 25 ετών, θα έχει την προοπτική να εξελιχθεί μαζί με την ομάδα και εφόσον έχει τις ικανότητες, να αποτελέσει «στήριγμα» για το μέλλον.

Επίσης, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν σκοπεύουν να αλλάξουν… ρότα στο οικονομικό πλαίσιο της συγκεκριμένης προσθήκης που έχουν θέσει για τους ξένους που ήδη έχουν αποκτηθεί.

Σύμφωνα με την SportDay, κατά πάσα πιθανότητα ο κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού. Ηδη εξετάζονται κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις από την Ισπανία και την Ιταλία.

Την τελική επιλογή θα εισηγηθούν ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, όμως ενδέχεται να υπάρξουν προσθήκες και σε άλλες θέσεις (όπως για παράδειγμα σε εκείνη του ακραίου φορ) χωρίς να κάνουν βιαστικές κινήσεις.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ ρίχνουν το βάρος εντός των συνόρων για παίκτης, όπως ο Πέτρος Μάνταλος που θα μπει στο ρόστερ της ομάδας το επόμενο καλοκαίρι.

Στον «Δικέφαλο» θέλουν να αποκτήσουν νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας.

Μία τέτοια περίπτωση είναι του Δημήτρη Γούτα (συμπαίκτη του Μάνταλου στην Skoda Ξάνθη). Επίσης, στα υπ’ όψιν είναι ο Στέλιος Βασιλείου του Λεβαδειακού, χωρίς να αποκλείεται για τον συγκεκριμένο να γίνει κίνηση συντομότερα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: