Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Μποροβήλος: «Θα φανούν όλα στο γήπεδο»

Το πρόγραμμα δεν λέει τίποτα στον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Μποροβήλο, ο οποίος στο περιθώριο της κλήρωσης της Σούπερ Λίγκας, αποκάλυψε πως ο Αστέρας θα κινηθεί για δύο παίκτες.

Μποροβήλος: «Θα φανούν όλα στο γήπεδο»
«Στο γήπεδο θα φανούν όλα», τονίζει ο Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, στο περιθώριο της κλήρωσης της Σούπερ Λίγκας για τη νέα σεζόν. Ο «ισχυρός» άνδρας των Αρκάδων έκανε λόγο για ακόμα δύο με τρεις μεταγραφές που θα γίνουν σύντομα, ενώ έστρεψε και το ενδιαφέρον στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχει η ομάδα του να δώσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το πρόγραμμα δεν μπορεί να κριθεί από την αρχή αλλά σε βάθος χρόνου. Από τις ανάγκες που έχει κάθε ομάδα. Και τα Γιάννενα και ο Αστέρας θα είναι εντελώς διαφορετικές ομάδες με μεταγραφές πολλές.

Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για εμάς πρώτα υπάρχει το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Στόχος του Αστέρα είναι να καθιερωθεί στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο αλλά μπορεί να το κάνει και φέτος.

Ανακοινώσιμο όνομα δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν δύο τρεις μεταγραφές προσπαθούμε να κλείσουμε.

Είναι θετικό που η Nova θα κάνει τον προγραμματισμό της. Για να γίνουν όλα πιο σωστά. Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και καλό είναι να ξέρουμε τα έσοδα που θα έχουμε για να κανονίσουμε τα έξοδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: