Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Νέο αγγλικό... πρέσινγκ για Τζιμπούρ!!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ θέλει χρόνο για να σκεφτεί όμως η Νιουκάστλ φαίνεται πως... καραδοκεί ξανά καθώς πληροφορίες από την Αγγλία την θέλουν να ασχολείται ενεργά με την περίπτωσή του.
Η Νιούκαστλ είναι η νέα ομάδα που εμφανίζεται με ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ. Νεότερες πληροφορίες που προέρχονται από την Αγγλία θέλουν τους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου να εξετάζουν σοβαρά την προοπτική του περσινού πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Τζιμπούρ με τις εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με την φανέλα των πρωταθλητών έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.
Από την Αγγλία -όπως σας έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό- το ενδιαφέρον καλά κρατεί. Οι επόμενες ημέρες πλέον προβάλλουν εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του «τρομοκράτη». Από τον Ολυμπιακό δεν έχει ανακύψει κάποια νεότερη ενημέρωση για το θέμα για τον παίκτη που έχει πάρει άδεια τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή. Είναι σίγουρο όμως εφόσον βρεθεί χρυσή τομή ο διεθνής στράικερ θα αποχωρήσει.
Ο προγραμματισμός των πρωταθλητών έτσι και αλλιώς είναι και δεδομένος και πολύ συγκεκριμένος. Όπιος παίκτης αποχωρεί θα καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξάλλου στο δυναμικό της ομάδας υπάρχει ο Κώστας Μήτρογλου που προετοιμάζεται σκληρά και ο οποίος στοχεύει σε μία ακόμα πολύ καλή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη με τα χρώματα του συλλόγου. Όπως και να έχει το θέμα του Τζιμπούρ θα έχει σύντομα την κατάληξή του.
* Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε ότι το Σαββάτο 13 Ιουλίου τελειώνει η περίοδος ανανέωσης των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας. Το τμήμα των διαρκείας, στο Καραϊσκάκης λειτουργεί από 10:00 έως 18:00 και ταυτόχρονα το Call Center στο τηλέφωνο 210-4800920, εξυπηρετεί όσους κατόχους θέλουν να ανανεώσουν τηλεφωνικά την θέση τους, με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση. Ακόμα, οι κάτοχοι μπορούν να ανανεώσουν την θέση τους μέσω του επίσημου site της ομάδα στον εξής σύνδεσμο: αγορά εισιτηρίων διαρκείας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: