Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ήθελαν να στήσουν ακόμη και τον τελικό του Πρωταθλητριών!!

Για όσα έγιναν επί προεδρίας Ταπί η Μαρσέιγ πλήρωσε ακριβά στη Γαλλία καθώς υποβιβάστηκε, όμως ο Ντέγιαν Σαβίσεβιτς επαναλαμβάνει πως σκιές υπήρξαν μέχρι και σε τελικό του Πρωταθλητριών.

Ήθελαν να στήσουν ακόμη και τον τελικό του Πρωταθλητριών
Δυο χρόνια πριν τελικά καταφέρει το 1993 να γίνει η πρώτη και η μόνη γαλλική ομάδα που κατακτά Champions League, η Μαρσέιγ είχε αγγίξει το «ιερό δισκοπότηρο» -τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών- κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ένας από τους τότε ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων», ο Ντέγιαν Σαβίσεβιτς, σε συνέντευξή του στο «Associated Press» δήλωσε πως στον ίδιο και τους συμπαίκτες του προσφέρθηκαν 500.000 μάρκα για να έχουν μειωμένη απόδοση.

«Δεν αποτελεί μυστικό. Το έχω ξαναπεί και ουδέποτε το αρνήθηκα. Προσπάθησαν να μας δωροδοκήσουν, όλοι το ξέρουν. Ρωτήστε τον Στογιάνοβιτς και τον Προσινέτσκι. Δεν δεχτήκαμε γιατί δεν ήταν του χαρακτήρα μας να το κάνουμε», τόνισε ο παλιός ποδοσφαιριστής και σήμερα πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου.

Ο Σαβίσεβιτς και οι συμπαίκτες του τελικά νίκησαν στα πέναλτι (5-3) σε εκείνο το ματς στο Μπάρι, για το οποίο δεν αποδείχθηκε κάτι, ενώ το 1994 κατέκτησε το Champions League ως παίκτης της Μίλαν στο εμφατικό 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: