Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ετοιμάζει εκπλήξεις η ΚΑΕ!!

Μπορεί η καινούργια χρονιά να είναι μια χρονιά εξυγίανσης και προσπάθειας λύτρωσης της ΚΑΕ, από τα παρελθόντα «αμαρτωλά» διοικητικά χρόνια, μπορεί οι προκλήσεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο να είναι πολύ μεγάλες, ωστόσο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δεν ξεχνά ότι πλησιάζουν τα 100α γενέθλια του Συλλόγου. Και φυσικά, εκφράζοντας την ναυαρχίδα του Άρη διοικητικά, δηλαδή το τμήμα μπάσκετ, δεν θα μπορούσε να μην κάνει τις δικές της ετοιμασίες για να τιμήσει τον έναν αιώνα ζωής της ιδέας που λέγεται Άρης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΚΑΕ Άρης ετοιμάζει κάποιες πολύ σημαντικές εκπλήξεις αναφορικά με τα 100α γενέθλια του Συλλόγου. Όπως την επετειακή φανέλα που ετοιμάζεται και θα ενταχθεί στην επίσημη ενδυμασία του αγωνιστικού τμήματος, η οποία πραγματικά αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακή και να κάνει θραύση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.
Παράλληλα, επετειακό χαρακτήρα θα έχουν και τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, προκειμένου να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικά για τον κόσμο της ομάδας και να αποκτήσουν συλλεκτικό χαρακτήρα, θα συνδυάζουν με έναν… μαγικό τρόπο τα 100α γενέθλια του Συλλόγου και τον μεγάλο Νίκο Γκάλη!
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: