Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Στον ΠΑΟ δείχνει μπόι ο ΠΑΣ με CAS!!

Για το τι κρύβει το θράσος Χριστοβασίλη να κάνει αυτό που δεν τόλμησε ο Αλαφούζος, γράφει ο Αποδυτηριάκιας…
Τα βάζω κάτω και δεν μου βγαίνει. Τα τουμπάρω να ψάξω όσο γίνεται την άλλη πλευρά και πάλι φώς δεν βλέπω. Τι μπορεί να έχει γίνει. Με ποιες αβάντες ο Χριστοβασίλης των Ιωαννίνων την βγαίνει από δεξιά και με θράσος επαρχιώτη ζητάει να παίξει στην Ευρώπη, σε πείσμα της κόκκινης κάρτας που του έδειξε η UEFA; Αυτά είναι φοβερά πράγματα.
Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Αλαφούζου. Να είμαι Παναθηναϊκός, να έχω στο οπλοστάσιο μου Παναγόπουλο, πρώην άρχοντα της ΕΡΤ, Σία Κοσιώνη, Νίκο Ευαγγελάτο, Σιωπήλη, συνεργάτες άξιους και εκλεκτούς και πλήρη φάκελλο και να μην κοντράρω την απόφαση της ΟΥΕΦΑ που αρνήθηκε να με αδειοδοτήσει. Και να προσφεύγει στο CAS, αυτό κι αν είναι σκάνδαλο, ο Χριστοβασίλης ποντάροντας στον Λίβα, τον πρώην συνεργάτη του Θωμά Μητρόπουλου.
Κάτι γίνεται. Κάτι έχει γίνει. Είναι αδύνατον να ξεκινήσει μόνος του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννενα. Κάποιος του είπε «προχώρα». Δεν είναι λίγα και τα έξοδα, άλλωστε. Μόνον τα φανερά να υπολογίσεις είναι αρκετά. Εισιτήρια, ξενοδοχεία, δικηγόροι, άσε τα δικαιώματα να δικαστείς. Ξαφνικά έγινε Χαρτοβασίλης ο Χριστοβασίλης.
Κι αν τη Δευτέρα από τη Λωζάνη τα νέα είναι ευχάριστα για τον ΠΑΣ Γιάννενα, ποιος θα πονέσει περισσότερο; Ο Πανόπουλος που θα χάσει την Ευρώπη ή, ο Αλαφούζος που θα του φύγει όλος ο τσαμπουκάς;

Ο Πλατινί στη Μύκονο, η βόλτα με το κότερο Μαρινάκη και το καψόνι σε Αλαφούζο. Γράφει ο apodytiriakias.gr

Τελικά, την Κυριακή(!) συζητείται στη Λωζάνη η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννενα, που σε πείσμα της αρνητικής απόφασης της ΟΥΕΦΑ να τον αδειοδοτήσει, ζητάει από το CAS να τον δικαιώσει, να συμμετάσχει στο γιουρόπα ληγκ αυτή της Ξάνθης.

Η αποκάλυψη από το site του αποδυτηριάκια ήταν επόμενο να αιφνιδιάσει το κύκλωμα. Πρώτον, διότι στο CAS δεν κατέφυγε ο Παναθηναϊκός όπως απειλούσε μετά την απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Και, δεύτερον, διότι κυριαρχεί το ερώτημα πού ποντάρει ο ΠΑΣ Γιάννενα αναμένοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Οπωσδήποτε το CAS έχει δικαιώσει κάποιες ομάδες, οι οποίες πράγματι είχαν αδικηθεί από την ΟΥΕΦΑ. Αλλά! Ορισμένες απ’ αυτές κατέφυγαν τελικά στο CAS αφού προηγουμένως είχαν πάρει την σιωπηρή «έγκριση» αξιωματούχων της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας να συζητηθεί η υπόθεση τους στο αρμόδιο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο.

«Ψήθηκε» ο Πλατινι στη Μύκονο από τον Μαρινάκη. Λέγεται. Δεν είναι απίθανο. Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ ήταν προσκεκλημένος στο γάμο του στενού του φίλου εδώ και 15 χρόνια και συνεργάτη του Θόδωρου Θεοδωρίδη, που έγινε στο νησί. Κι εκεί βρήκε την ευκαιρία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με το σκάφος του να πάει μια βόλτα τον Γάλλο κάποτε παικταρά.

Γιατί να ξηγηθεί έτσι ο Μαρινάκης; Γιατί να ανοίξει το δρόμο του CAS στον Χριστοβασίλη και ο ΠΑΣ να μην πηγαίνει στην Λωζάνη για το θεαθήναι. Μια εξήγηση είναι ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κάνει επίδειξη δύναμης, Στους Χριστοβασίληδες και Πανόπουλους. Ότι επηρεάζει. Ότι μπορεί να προστατεύει μια «φιλική» ΠΑΕ, τον ΠΑΣ. Γιατί όχι να κάνει καψόνι στον Αλαφούζο.

Όλα αυτά είναι υποθέσεις. Κουβέντες καφενείου. Σίγουρα δεν δίνουν απαντήσεις στο γιατί και πως ο Χριστοβασίλης από το πουθενά έφθασε μέχρι το CAS.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: