Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Τσελέπης: «Να κάνουμε ότι και πέρσι»

Νίκη όπως και πριν από κάποια χρόνια θέλει να κάνει ο Πανθρακικός, σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Δημήτρη Τσελέπη, ο οποίος μίλησε στο περιθώριο της κλήρωσης της Σούπερ Λίγκας.

Τσελέπης: «Να κάνουμε ότι και πέρσι»
Η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στέλνει τον Πανθρακικό κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ και η δεύτερη αγωνιστική θα είναι και πάλι εκτός έδρας. Ο Δημήτρης Τσελέπης τονίζει πως η κλήρωση είναι περισσότερο για να προγραμματίσει η ομάδα της Κομοτηνής τα ταξίδια που έχει να κάνει, παρά να ετοιμαστεί αγωνιστικά.

«Εύχομαι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως πέρσι. Μπορεί να μην είχε το θέαμα αλλά ήταν πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Το πρόγραμμα είναι εκτός στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πέρσι σπάσαμε μια παράδοση και εύχομαι και φέτος να είναι θετικό το αποτέλεσμα. Μετά έχουμε το κλασσικό ντέρμπι με την Ξάνθη.

Ήταν μια όμορφη βραδιά και εκδήλωση. Σαν Πανθρακικός βλέπουμε την κλήρωση σαν προγραμματισμό για τα ταξίδια που έχουμε να κάνουμε. Καλή πορεία να έχει η ομάδα μας και το αποτέλεσμα θα κρίνει τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: