Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

«Ψήνει» Κολοβό η ΑΕΚ!

Μπορεί η περίπτωση της μεταγραφικής υπόθεσης του Δημήτρη Κολοβού να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ΑΕΚ αλλά το «ψηστήρι» έχει ξεκινήσει προκειμένου ο νεαρός άσος να πειστεί να συνεχίσει στην Ένωση.

«Ψήνει» Κολοβό η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ έχει βάλει στο… στόχαστρο της τον Δημήτρη Κολοβό αλλά η περίπτωση του νεαρού άσου είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Κυρίως γιατί η Ένωση θα αγωνίζεται στην Football League 2. Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα για τον «Δικέφαλο» αφού τόσο ο παίκτης όσο και ο Πανιώνιος μπορούν να καλυφθούν.

Το θέμα είναι καθαρά ο υποβιβασμός της ΑΕΚ αλλά ο ενδοιασμός του 20χρονου Κολοβού να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ένωσης μεν αλλά στο πρωτάθλημα της Football League 2. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τις προσπάθειες τους για να «ψήσουν» τον Κολοβό, εξηγώντας του το σχέδιο της νέας ΑΕΚ και θεωρείται βέβαια πως δεν θα τα παρατήσουν εύκολα οι «κιτρινόμαυροι».

Τέλος, στην ΑΕΚ σκέφτονται και το τι θα κάνουν με την μεταγραφή επιθετικού. Στη λίστα των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων μπήκε ο Χριστιάν Κιρόφσκι , ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και πέρυσι σε 25 συμμετοχές σημείωσε 12 γκολ. Βέβαια, η υπόθεση του δεν είναι εύκολο αφού έχει προτάσεις από άλλες ομάδες του εξωτερικού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: