Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Απέσυρε την προσφυγή η ΕΠΣ Ηρακλείου!!

Απέσυρε την προσφυγή η ΕΠΣ Ηρακλείου
Μετά την ΕΠΣ Κιλκίς και η ΕΠΣ Ηρακλείου αποφάσισε να αποσύρει την προσφυγή που είχε κάνει στο Ειρηνοδικείο κατά του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.


Σε αυτή η ΕΠΣ Ηρακλείου αναφέρεται στον κίνδυνο αποβολής των ομάδων της από τα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το ΔΣ της ΕΠΣΗ, αφού έλαβε υπόψη του τη διαμορφούμενη κατάσταση όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, όχι για αγωνιστικά η αθλητικά θέματα, αλλά για θέματα που άπτονται του Καταστατικού της ΕΠΟ:

Την «μοναχική» μας πορεία όσον αφορά θεμιτές ενέργειες μας, που μόνο στόχο είχαν την σωστή λειτουργία του ποδοσφαίρου, των θεσμών του, αλλά και το συμφέρον του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Την απόσυρση και από την ΕΠΣ Κιλκίς της εν λόγω προσφυγής

Την επαπειλούμενη αποβολή μας από την ΕΠΟ, έστω για μικρό διάστημα και συνεπώς την ταλαιπωρία των Ομάδων και των Διαιτητών της ΕΠΣΗ. Προκρίνουμε και επιθυμούμε, ομαλή πορεία, συνοχή και ηρεμία των παραγόντων, των στελεχών και φορέων της ΕΠΣΗ.

Την αναμενόμενη απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για αναβολή της Γ.Σ. της ΕΠΟ και ανεξαρτήτως του οποιουδήποτε αποτελέσματος.

Τον ενδεχόμενο κίνδυνο επιβολής ποινών στις Εθνικές μας ομάδες και στις ΠΑΕ που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την FIFA, η οποία αφ ενός μεν θεωρεί ότι έχουμε δίκιο αλλά αφ ετέρου δεν δέχεται προσωρινές η διορισμένες διοικήσεις.

Τις δεσμεύσεις των οργάνων της ΕΠΟ ότι εφ εξής θα λειτουργούν δίκαια και ισόνομα ως προς τα δικαιώματα της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Για τους παραπάνω λόγους η Διοίκηση της ΕΠΣΗ, με πρόταση του προέδρου της

αποφάσισε:

Να υποβάλει στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο αίτημα μη έκδοσης απόφασης αποσύροντας άμεσα την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση μας, είχε η επέτειος για το ιστορικό γεγονός των 100 χρόνων (1913-2013) από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Για αυτή την περίοδο και παρά τις σύννομες ενέργειες μας, δεν μπορούμε ούτε δικαιούμαστε ούτε θέλουμε να είμαστε εμείς η αφορμή, μιας παράλογης αποβολής από την ΕΠΟ, την στιγμή που αυτή η Αποβολή φαντάζει ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, για όσους καλά γνωρίζουν η καταλαβαίνουν τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει, ένα τέτοιο γεγονός.

Ηράκλειο 12 Ιουλίου 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑΠ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: