Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι (νέες) δοκιμές του Μίτσελ!

Ο Ισπανός τεχνικός πειραματίζεται με κάποιος παίκτες και τους αλλάζει συνεχώς θέσεις. Τι έδειξε στο χθεσινό διπλό και οι ενδεκάδες που διάλεξε. Αποστολή στο Ζέεφελντ: Αντώνης Σαούλης.

Οι (νέες) δοκιμές του Μίτσελ
Μπορεί το πρωινό πρόγραμμα να ήταν και πάλι πολύ κουραστικό (τρέξιμο στο γκολφ πουρνό πουρνό και μετά βάρη και αερόβιες ασκήσεις στο γήπεδο το μεσημέρι) αλλά το απόγευμα είχε και πάλι τακτική. Και ο Μίτσελ έκανε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προπόνηση της Τετάρτης.

Στους μπλε (4-3-3) λοιπόν ξεκίνησε τους Γιαννιώτη, Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα, Καραγκούνη (στην άμυνα), Μασάντο (έπαιξε μόνος του κόφτης), Ιμπαγάσα, Γκρέκο (εσωτερικοί χαφ), Φετφατζίδη, Αμπντούν και Διαμαντάκο.

Στους πορτοκάλι (4-2-3-1) ήταν οι Κάρολ, Σαλίνο, Αβραάμ, Κοντρέρας, Χολέμπας (στην άμυνα), Σάμαρης, Φέισα (αμυντικά χαφ), Ντε Βινσέντι (δεκάρι), Βάις, Λυκογιάννης και Μήτρογλου.

Αρχικά εκτός διπλού έμειναν οι Σιώπης, Τάτος, Μανιάτης, Φουστέρ, Τσόρι και Ολαϊτάν αλλά κάθε τέταρτο άλλαζε και τους παίκτες. Και έκανε πάρα πολλές δοκιμές και πειράματα ο Μίτσελ όπως:

Τον Ολαϊτάν φορ
Τον Σάμαρη στόπερ
Τον Τσόρι αριστερό εξτρέμ
Τον Ντε Βινσέντι αριστερό εξτρέμ

Όσο για τους διακριθέντες. Ο Νταβίντ Φουστέρ όσο αθόρυβος είναι τόσο καλός είναι σε ρόλο αριστερού και δεξιού εξτρέμ. Ο Ισπανός δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και στην προετοιμασία. Μανιάτης ανεβασμένος χθες, το ίδιο και ο Αμπντούν (έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Τάτου). Σαλίνο καλύτερος σε σχέση με την προπόνηση της Τετάρτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: