Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

«Τίτλος στην Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ»

Ρεαλιστικούς χαρακτήρισε τους στόχους που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Λίαμ Λόρενς, μιλώντας στης Sportday.

«Τίτλος στην Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ»
Ο Λίαμ Λόρενς είναι ένας παίκτης ξεχωριστός για τον ΠΑΟΚ, αφού μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές θέσεις. Μπορεί λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής να έχουν ακουστεί πολλά και κάποια από αυτά να τον έθεταν εκτός ομάδας αλλά ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός είναι αποφασισμένος να δείξει στον Χουμπ Στέφενς τι αξίζει και να βοηθήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κατακτήσει τίτλο στην Ελλάδα αλλά και να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Λίαμ Λόρενς στην Sportday:

Πώς βλέπεις την ομάδα μετά από 8-9 μέρες προετοιμασίας;


«Πιστεύω πως πάμε καλά. Όλοι οι παίκτες δείχνουν δυνατοί, ενώ και στα παιχνίδια έχουμε καλή απόδοση. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο τα καταφέραμε».

Συμφωνείς ότι τώρα στο ξεκίνημα δείχνετε πιο απελευθερωμένοι μέσα στο γήπεδο και χαίρεστε περισσότερο το παιχνίδι;

«Όλοι κάνουμε μία νέα αρχή. Κι εγώ προσωπικά. Έχουμε και νέο προπονητή. Εγώ, για παράδειγμα, θέλω να του δείξω ό,τι περισσότερο για να με υπολογίζει στα πλάνα του».

Τελικά θα μας πεις ποια είναι η αγαπημένη σου θέση; Μην απαντήσεις με το κλασικό... όπου θέλει ο προπονητής.

«Μου αρέσει περισσότερο να παίζω στον άξονα. Είτε ως αμυντικός μέσος, είτε ως δεκάρι. Αυτό πιστεύω. Από εκεί και πέρα τα πιο πολλά χρόνια έπαιξα στα δεξιά και γι' αυτό είναι εύκολο για εμένα να αντεπεξέλθω και σε αυτό τον ρόλο».

Κάνε μας ένα σχόλιο για τους νέους παίκτες που έχουν έρθει έως τώρα;

«Αν κι είναι νωρίς ακόμη, δείχνουν καλοί ποδοσφαιριστές. Στα παιχνίδια για παράδειγμα δεν έχουμε δεχτεί γκολ κι αυτό σημαίνει ότι οι αμυντικοί ιδιαίτερα τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Γενικότερα έχουμε μία συμπαγή εικόνα ως ομάδα, ενώ περιμένουμε να βοηθήσουν και παίκτες όπως ο Λούκας που δεν έχουν μπει ακόμη».

Στόχος το πρωτάθλημα, στόχος και η παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ δύσκολα για τον ΠΑΟΚ;

«Δεν νομίζω. Φέραμε καλούς παίκτες, έχουμε μεγαλύτερη ομάδα κι είναι ρεαλιστικό να μπαίνουν τέτοιοι στόχοι. Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο στην Ελλάδα και γιατί να μην μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ (όμιλοι)! Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε».

Θα μπορούσες τώρα να απαντήσεις σε όλα όσα γράφτηκαν για την εξωγηπεδική ζωή σου;

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι στην πόλη λένε πολλά για εμένα. Όλοι μέσα στην πόλη βέβαια ξέρουν τον παίκτη του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και τον σχολιάζουν. Γι' αυτό κι εγώ τώρα παραμένω εκτός πόλης».

Πέρασες και δύσκολες στιγμές πέρυσι. Υπήρχε στιγμή που μετάνιωσες για το ότι ήρθες εδώ;

«Οχι. Ξεκάθαρα όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: