Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Απαγωγή για να (μην) πάει στην Τσέλσι!!

Απόπειρα απαγωγής κατά του 18χρονου Πορτογάλου άσου Μπρούμα έγινε από οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, προκειμένου να αποτρέψουν πιθανή μετακίνηση του στην Τσέλσι.

Απαγωγή για να (μην) πάει στην Τσέλσι!
Ο νεαρός άσος που στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 της Τουρκίας πέτυχε πέντε τέρματα είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον πορτογαλικό σύλλογο, παρακαλώντας τη διοίκηση να αποδεχθεί την πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων της Τσέλσι.

Η εξέλιξη αυτή λέγεται πως εκνεύρισε τους οπαδούς της Σπόρτινγκ και κάποιοι από αυτούς οργάνωσαν διαδικτυακή καμπάνια προκειμένου να κρατήσουν τον παίκτη στη Λισσαβώνα, απαγάγοντας τον.

Όπως κατήγγειλε ο μάνατζερ του Μπρούμα, μέλη του συνδέσμου «Juve Leo» προσπάθησαν να απαγάγουν τον νεαρό άσο από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει. «Κάναμε μήνυση στην αστυνομία και ενημερωθήκαμε πως έγινε κατόπιν εντολής της διοίκησης της Σπόρτινγκ» τόνισε ο μάνατζερ, ο οποίος δήλωσε πως θα προσφύγουν στη FIFA προκειμένου να λήξει το συμβόλαιο με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ωστόσο, κάποιοι δεν αποκλείουν το γεγονός η απόπειρα να οργανώθηκε από τον μάνατζερ ώστε να πετύχει την αποδέσμευση του παίκτη απο την Σπόρτινγκ ώστε να μετακινηθεί στην Τσέλσι.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: