Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Πρωτάθλημα η ΑΕΚ κάθε χρόνο, το εύκολο για τον Τίγρη!!

Ποιο είναι το πιο δύσκολο για τον Μελισσανίδη, γράφει ο Αποδυτηριάκιας…
Ο Μελισσανίδης λέει αυτά που λέει. Ο κόσμος της ΑΕΚ τι λέει; Επιτέλους! Γιατί να κρίνεται, να επικρίνεται διαρκώς ο πρωθυπουργός κι όχι ο λαός που τον εκλέγει;
Μήπως οι πρωθυπουργοί δεν είναι και τόσο υπεύθυνοι όταν αδιαφορούν για το σωστό, για το επιβαλλόμενο και η μόνη τους αγωνία είναι, βέβαια χωρίς επιτυχία τελικά, να ικανοποιούν τον κόσμο;
Γιατί π.χ. να αξίζει τις κατάρες ο Γιώργος Παπανδρέου όταν δούλευε τόσο ξεδιάντροπα τους ψηφοφόρους  ότι υπάρχουν λεφτά, προκειμένου να εκλεγεί το 2009. Γιατί να μη φταίει ο κόσμος που μάσησε και δεν συμφώνησε με τον Κώστα Καραμανλή, άλλη απάτη αυτός, όταν υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να πάμε καλύτερα, διότι – αυτό δεν το έλεγε- τα έχω κάνει μπουρδέλο.
Ο Μελισσανίδης εννοεί πέρα για πέρα όταν λέει ότι η ΑΕΚ είναι υπόθεση του λαού της. Γνώμη μου. Δεν αποκλείεται να έχω παραμυθιαστεί. Η γνώμη μου, πάντως, είναι αυτή. Ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας συνειδητά οραματίζεται μια ΑΕΚ τέτοια που ο καθένας αεκτζής να την αισθάνεται δική του, όχι λιγώτερο από τον Μελισσανίδη.
Θα τα καταφέρει ο Τίγρης; Όχι το πιο εύκολο γι’ αυτόν, δηλαδή να κατακτά η ΑΕΚ κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της σουπερ λίγκας. Το δύσκολο είναι να νοιώθουν όλοι οι αεκτζήδες ότι η ομάδα ανήκει σ’ όλους και σε κανέναν.
 
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: