Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

«Είμαστε πλήρεις»

Στην αποκάλυψη πως η Μίλαν δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή εφόσον δεν παραχωρήσει κάποιον παίκτη, προχώρησε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

«Είμαστε πλήρεις»
Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας εμφάνισης της ομάδας, ο πρόεδρός της μίλησε και για μεταγραφικά θέματα.
Επανέλαβε πως οι διαπραγματεύσεις των «ροσονέρι» για την παραχώρηση του Ρομπίνιο σταματούν και ότι ο Βραζιλιάνος παραμένει, ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο για τον Χόντα, αλλά από χειμώνα.

«Δεν επετεύχθη συμφωνία με τους Βραζιλιάνους και έτσι ο Ρομπίνιο είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος που θα μείνει μαζί μας. Είμαστε πλήρεις. Εάν δεν φύγει κανείς, δεν θα έρθει κανείς. Στις 23 Ιουλίου θα δώσουμε τους αριθμούς στους παίκτες αλλά η φανέλα με το 9 δε θα δοθεί σε κανέναν για την ώρα. Όσο για τον Χόντα, το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ λήγει στις 31 Δεκεμβρίου οπότε θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται με όποια ομάδα θελήσει. Εύχομαι να μπορεί από τον Ιανουάριο να έρθει σε εμάς», ξεκαθάρισε ο Γκαλιάνι.

Σε ό,τι αφορά τις φανέλες, η εντός έδρας είναι η κλασική με ρίγες στα πατροπαράδοτα χρώματα των «ροσονέρι», η εκτός είναι λευκή, ενώ η τρίτη είναι σε χρυσαφί απόχρωση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: