Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Σπανός στο Metropolis: «Ήταν η καλύτερη πρόταση της Nova»

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη χθεσινή κλήρωση της Σούπερ Λιγκ, τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και… τον Σουμπίνιο, που απασχολεί τον Άρη.

Αρχικά για το θέμα της ανανέωσης της συμφωνίας με τη Nova και το αν εγκυμονεί κίνδυνο η διαφωνία του Παναθηναϊκού, είπε:

«Δεν χρειαζόταν να το σκεφτούμε το θέμα της επέκτασης της συμφωνίας με Nova. Ήταν η καλύτερη πρόταση που θα μπορούσε να υπάρξει, οπότε συμφωνήσαμε εύκολα. Η διαφωνία του Παναθηναίκού πιστεύω ότι είχε να κάνει με το χρόνο που αποφασίσαμε την επέκταση της συμφωνίας και δεν πιστεύω ότι θα σπάσει την κεντρική διαχείριση».

Για την πρόταση της Ξάνθης να ανεβαίνουν δύο ομάδες και να υποβιβάζονται δύο από τη Φούτμπολ Λιγκ, είπε:

«Δεν είναι κακή ιδέα της Ξάνθης να πέφτουν δύο και να ανεβαίνουν δύο, θα τη συζητήσουμε».

Για την ανανέωση της προεδρίας από το Γιάννη Μώραλη:

«Η ομοφωνία με την οποία ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στο Γιάννη Μώραλη δείχνει ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι για τη δουλειά που κάνει και θα παραμείνει για να τη συνεχίσει».

Για την περίπτωση του Σουμπίνιο, που θέλει ο Άρης:

«Είναι πολύ καλός παίκτης ο Σουμπίνιο, αλλά ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τα πάντα. Όλα κινούνται σε συνάρτηση με ποιους άλλους παίκτες έχει η ομάδα».

Τέλος, για τον Ατρόμητο υπογράμμισε:

«Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό που κάναμε την περασμένη σεζόν, να πάμε καλά στην Ευρώπη, να κάνουμε καλή πορεία στο κύπελλο και να έχουμε εξίσου καλή θέση στο πρωτάθλημα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: