Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ολυμπιακός και Γερμανία για Σισοκό!!

O Σισοκό είναι ακόμα δυναμικά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και ενώ έχει κρούση από την Γερμανία. Οι Γάλλοι συνδέουν και πάλι Αμαλφιτανό με τους Πειραιώτες και οι Ισπανοί κάνουν το ίδιο με τον Τρέχο. Γύρισε από το ταξίδι του ο Γιάννης Βρέντζος.
Ο Μοχάμεντ Σισοκό εάν σταθεί κανείς στη νεότερη πληροφόρηση από την Γαλλία έχει την δεδομένη στιγμή τις επιλογές των Ολυμπιακού και Γερμανίας, εφόσον τελικώς μπορέσει φύγει από την Παρί Ζεν Ζερμέν, η οποία εξετάζει την πιθανότητα να τον παραχωρήσει είτε με δανεισμό είτε με μεταγραφή. Ο ατζέντης του Μάρκο Κιρντεμίρ που έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί με τους ερυθρόλευκους αν και είναι ακόμα στην Τουρκία θα κάνει άμεσα συζητήσεις με την διοίκηση των Παριζιάνων για το μέλλον του παίκτη και οι πιθανότητες αποχώρησης δεν είναι και λίγες.
Παράλληλα ο ίδιος θα έχει επαφές και με γερμανική ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον έμπειρο αμυντικό χαφ. Όπως διέρρεε ο εκπρόσωπος του Αφρικανού στο περιβάλλον του τόσο εκείνος όσο και ο παίκτης είναι γνώστες του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, τον οποίο και χαρακτήριζε μία πολύ σοβαρή και μεγάλη ομάδα με προοπτικές. Όλα θα εξαρτηθούν όμως από το τι θα προκύψει στις συζητήσεις της πλευράς του ποδοσφαιριστή με τους διοικούντες την Παρί.
Αυτό σημαίνει πως οι προσεχείς ημέρες θα είναι καθοριστικές. Στο μεταξύ οι Γάλλοι δεν έχουν... σταματημό με τον Μοργκάν Αμαλφιτανό. Αν και η πειραϊκή ΠΑΕ έχει επισήμως αποσυρθεί από τον παίκτη στην Μασσαλία επιμένουν πως μπορεί να επέλθει ανατροπή δεδομένων και με τον παίκτη και με την Μαρσέιγ ως προς τον Ολυμπιακό. Επιπλέον ο Όσκαρ Τρέχο που φερόταν κατά το παρελθόν να είναι στην λίστα του Μίτσελ έχει ως μόνη αξιόπιστη λύση για το μέλλον του τους πρωταθλητές Ελλάδας με την Χιχόν να θέλει 3 εκατ. ευρώ για να τον αφήσει.
Ο Γιάννης Βρέντζος πάντως επέστρεψε στην Ελλάδα. Αν και από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ταξίδι ή στην Γαλλία ή στην Ελβετία. Στο Λιμάνι βέβαια την Πέμπτη διευκρίνιζαν πως δεν είχαν καμία απολύτως μεταγραφική εξέλιξη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: