Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Πότε θα κάνει το "μπαμ" ο Ολυμπιακός;

Πώς η αποχώρηση του Τζιμπούρ σχετίζεται με το χοντρό πακέτο για μεταγραφή από τους "ερυθρόλευκους" και πότε μπορεί να γίνει αυτή; Η απάντηση είναι στο θέμα του sportdog! Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα (και συγκριτικά με το παρελθόν), η σχέση του προέδρου του Ολυμπιακού με τον "τρομοκράτη" δεν βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της.
Ότι η πώληση του Τζιμπούρ ήταν προαποφασισμένη, αποδεικνύεται και από τον προγραμματισμό των "ερυθρόλευκων", που προέβλεπε εξ αρχής την αγορά επιπεδάτου σέντερ φορ. Με δεδομένο πως υπάρχει και ο Μήτρογλου, που προορίζεται για βασικός τη νέα σεζόν, στον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει να μη βιαστούν για την απόκτηση του αντι-Τζιμπούρ.
Οπότε μπορεί τώρα να ακούγονται διάφορα "βαριά" ονόματα επιθετικών για τους πρωταθλητές, αλλά περισσότερο είναι στο επίπεδο της έρευνας αγοράς που γίνεται. Στο δια ταύτα τώρα: πρώτα θα φύγει ο Τζιμπούρ και μετά οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε σε προχωρημένες επαφές για να κλείσουν τον αντικαταστάτη του απ΄ έξω.

Ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένουν ως τον Αύγουστο, που παραδοσιακά είναι ο μήνας των μεγάλων ευκαιριών. Αρκεί να διαθέτεις και το ...μαρούλι, για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες. Και στον Ολυμπιακό υπάρχει μπόλικο...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: