Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Επιστροφή Κουρόγλου στο Δ.Σ.!!

Στις 23 του περασμένου Απρίλη, ο Θόδωρος Κουρόγλου υπέβαλλε την παραίτησή του από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης. Ο, τότε, αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, δεν είχε κάνει γνωστούς τους λόγους της παραίτησής του, ενώ και ο Λευτέρης Αρβανίτης δεν είχε κάνει το παραμικρό σχόλιο για την αιφνιδιαστική – για κάποιους – παραίτηση ενός εκ των στενότερων συνεργατών και φίλων του.
Την θέση του Θόδωρου Κουρόγλου είχε πάρει τότε στην διοίκηση ο Παύλος Ζουλιάμης ως απλό μέλος και χορηγός της ΚΑΕ. Ωστόσο, η αποχώρηση του τελευταίου από τα διοικητικά κοινά του μπασκετικού Άρη, φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής του Κουρόγλου στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης. Και ίσως αυτό το γεγονός να «δείχνει» και την πραγματική αιτία της αποχώρησής του, τον περασμένο Απρίλιο, από το Δ.Σ. της ομάδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του arenafm.gr, ο Λευτέρης Αρβανίτης σκεφτόταν εδώ και έναν περίπου μήνα την επαναδραστηριοποίηση του Θόδωρου Κουρόγλου στην διοίκηση της ΚΑΕ. Άλλωστε, είχε πάντα καλές σχέσεις μαζί του και σε επίπεδο συνεργασίας διοίκησης – μεγαλομετόχου, αφού ο Κουρόγλου είναι πρόεδρος της ΓΕΝΕΣΙΣ, υπήρχαν πάντα καλές προθέσεις και συνεννόηση.
Τον τελευταίο καιρό, η ιδέα της επιστροφής του Θόδωρου Κουρόγλου στην διοίκηση της ΚΑΕ ωρίμασε, ειδικά μετά την τελείως διαφορετική φιλοσοφία που διαπιστώθηκε να υπάρχει μεταξύ διοίκησης και Ζουλιάμη, σε σχέση με το άρθρο 99 και την εξυγίανση της ΚΑΕ. Μάλιστα, οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης, μετά την τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από έναν περίπου μήνα, είχαν ζητήσει από τον κ. Αρβανίτη την επαναπροσέγγιση και επαναδραστηριοποίηση του Θόδωρου Κουρόγλου στα διοικητικά πράγματα.
Ο Αρβανίτης έχει ήδη μιλήσει στον Κουρόγλου ζητώντας του να επιστρέψει στο διοικητικό σχήμα, ειδικά σε μια περίοδο που οι ζυμώσεις για το άρθρο 99 κορυφώνονται.  Ο Κουρόγλου έχει αφήσει ανοικτή την πόρτα της επιστροφής του, αφού δέχθηκε τηλεφωνήματα παρότρυνσης και από τους μετόχους της ΚΑΕ, καθώς θέλει να βοηθήσει την ομάδα και την διοίκησή της σε αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις, η επιστροφή Κουρόγλου στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης είναι θέμα ημερών. Πολύ σύντομα θα οριστικοποιηθεί και επίσημα, με τον ίδιο τρόπο (με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ δηλαδή) που είχε γίνει αποδεκτή η παραίτησή του πριν από τρεις περίπου μήνες.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: