Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι «μνηστήρες» του Καρνέζη

Στο «μάτι» έχουν βάλει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τον Ορέστη Καρνέζη. Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Γρανάδα είναι οι δύο τελευταίοι… μνηστήρες του διεθνούς γκολκίπερ.

Οι «μνηστήρες» του Καρνέζη
Ο Ορέστης Καρνέζης είναι από τους βασικούς συντελεστές του νέου Παναθηναϊκού και από τους λίγους που διασώθηκαν από την περσινή, κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο διεθνής γκολκίπερ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά, έχει εξελιχθεί, έχει «καπαρώσει» τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της Εθνικής και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Πρώτη ήταν η ισπανική Μπέτις, η οποία έκανε πρόταση στο «τριφύλλι» αλλά απορρίφθηκε. Το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον Ντάνιελ Πράνιτς έκανε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να σκέφτεται πιθανή ανταλλαγή και οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με τον Τύπου της Ισπανίας, η Γρανάδα φέρεται να θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Καρνέζη.

Ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος είναι προπονητής της Γρανάδα, ξέρει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού από τη θητεία του στον Άρη και τον έχει ψηλά στην λίστα του προκειμένου να αντικαταστήσει τον βασικό γκολκίπερ της ομάδας, Τόνιο, που πήγε στην Έλτσε. Στην Ισπανία αναφέρεται πως πολύ σύντομα θα κατατεθεί και πρόταση. Βέβαια, υπάρχει και το άλλο σενάριο.

Να καταλήξει στη Γρανάδα μέσω Ουντινέζε. Οι Ιταλοί θέλουν τον Καρνέζη αλλά τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας τους, θα τον παραχωρήσουν δανεικό στους Ισπανούς. Το θέμα του Καρνέζη θα απασχολήσει τους «πράσινους» αφού η μεταγραφή του θα αποφέρει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Καπίνο και Ταμπάκης είναι οι δύο που έρχονται από πίσω για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο διεθνής τερματοφύλακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: