Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Χαρίσης: «Μένουν λεπτομέρειες»

Η παραμονή του Κώστα Χαρίση στο Αλεξάνδρειο, αποτελούσε από την πρώτη στιγμή βασική παράμετρο στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Βαγγέλη Αγγέλου. Ο Άρης κατέθεσε προ ημερών την πρότασή του για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ο Έλληνας σέντερ δεν έχει ακόμη δώσει τα χέρια με την ομάδα, αλλά όπως αποκαλύπτει στο arenafm.gr, πολύ δύσκολα να μην είναι παίκτης του Άρη και για τα επόμενα δυο χρόνια.
«Είμαστε πολύ κοντά. Μένουν μόνο οι λεπτομέρειες» μας είπε χαρακτηριστικά ο Χαρίσης, όταν ζητήσαμε να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει με την πρόταση του Άρη. «Θέλουμε και οι δυο να συνεχίσουμε μαζί και πιστεύω ότι τελικά αυτό θα γίνει, αλλά πρέπει να οριστικοποιήσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα» δήλωσε στο arenafm.gr, προϊδεάζοντας ουσιαστικά για τις υπογραφές που – ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας – σφραγίσουν την παραμονή του στον Άρη.
Αυτό περιμένουν και οι άνθρωποι της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, ώστε να πάνε στο επόμενο βήμα του αγωνιστικού σχεδιασμού που «τρέχει». Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μόλις οριστικοποιηθεί η παραμονή Χαρίση, θα εντείνει τις προσπάθειές του για την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη πρώτης γραμμής για την ενίσχυση της φροντ λάιν της ομάδας. Που όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο «αντι – Σαρικόπουλος» και θα έχει τα χαρακτηριστικά ενός δυνατού και ευέλικτου ψηλού.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: