Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ψάχνει περίπτωση... Αμαλφιτανό ο Σαββίδης;

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλει να τα... σπάσει με το "δεκάρι" που θα φέρει στον Δικέφαλο και ο σκύλος αποκαλύπτει το σχέδιό του, για να βάλει το κερασάκι στη μεταγραφική τούρτα! Το θέμα, φυσικά, έχει μία ακόμα φορά η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, που παίζει στα δάχτυλα τέτοια θέματα. Ο Ιβάν, λοιπόν, έχει αποφασίσει να βάλει και ένα κερασάκι στη φετινή τούρτα των μεταγραφών της ομάδας του. Και αυτό το κερασάκι θα είναι ένας επιτελικός χαφ, ένα "δεκάρι" που θα ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο.
Με τον Σαββίδη, μάλιστα, να είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το ζήτημα είναι σε ποιες αγορές θα κοιτάξει ο ίδιος και οι συνεργάτες. Με τον σκύλο να ξέρει καλά πως θα ψάξει για το μπαμ, κατά σειρά πρώτα στη Γαλλία, μετά στην Ιταλία και μετά στην Ισπανία!
Χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι ο παίκτης θα είναι Γάλλος επειδή αγωνίζεται στη Γαλλία, Ιταλός επειδή αγωνίζεται στην Ιταλία ή Ισπανός επειδή αγωνίζεται στην Ισπανία. Στη Γαλλία, για παράδειγμα, δεν υπάρχει μόνο ο Αμαλφιτανό, που είχαν κολλήσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Θέλει παίκτη τύπου Αμαλφιτανό, αλλά που να... έρχεται στην Ελλάδα!
Παίκτη από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα ψάχνουν στον Δικέφαλο (και με τη σειρά που τα γράψαμε, μάλιστα), που θα δώσει στον ΠΑΟΚ άλλα φτερά στη μεσαία γραμμή και θα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, στο ελληνικό πρωτάθλημα...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: