Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

«Στόχος μας το θεαματικό ποδόσφαιρο»

Με στόχο το όμορφο ποδόσφαιρο και την προβολή νεαρών ποδοσφαιριστών θα αγωνιστεί και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκα η Ξάνθη, όπως τόνισε ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

«Στόχος μας το θεαματικό ποδόσφαιρο»
Μόνο την δική τους ομάδα κοιτάνε στην Ξάνθη και είναι έτοιμοι για μια νέα καλή πορεία τη νέα σεζόν, όπως τόνισε ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος των ακριτών ξεκαθάρισε πως στόχος πάντα του συλλόγου είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να προβάλλει τους νέους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Το πρόγραμμα το είδα στην αρχή. Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο. Όλοι θα αντιμετωπίσουν όλους. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Και ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς, που τον αντιμετωπίζουμε στην πρεμιέρα. Ο σχεδιασμός ήταν εξ’ αρχής να ξεκινήσουμε νωρίς κι έτσι συμπίπτει πλέον με την συμμετοχή μας στην Ευρώπη τόσο γρήγορα».

«Πάντα αισιόδοξοι και δουλεύουμε για τον πρώτο στόχο μας που είναι να παίζουμε θεαματικό ποδόσφαιρο με καλή ομάδα. Πάντα προσπαθούμε να προβάλλουμε μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: