Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η καλή μέρα για την ΑΕΚ…!!

…από την πρώτη μέρα διάθεσης εισιτηρίων φαίνεται. Μεγάλη ικανοποίηση των ανθρώπων της Ένωσης από την ανταπόκριση του κόσμου. Super deal με Puma.

Η καλή μέρα για την ΑΕΚ…
Η αρχή έγινε. Η ΑΕΚ μπορεί να υποβιβάστηκε στην Football League 2 αλλά όπως όλα δείχνουν μπορεί όλο αυτή η… περιπέτεια να της βγει σε καλό. Αρχικά, είναι το γήπεδο. Η Νέα Φιλαδέλφεια θα αποκτήσει ξανά ζωή και μάλιστα σε «κιτρινόμαυρο» φόντο. Για να γίνει όλο αυτό εκτός της βοήθειας και της στήριξης του έργου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη χρειάζεται και η βοήθεια του κόσμου.

Οι φίλοι της Ένωσης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του «Τίγρη» από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και έδειξαν την διάθεση τους να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Κάτι που θα βοηθήσει την ΑΕΚ είναι και η φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει και αυτή την ευθύνη. Ο «Τίγρης» πήρε την απόφαση να ντύνει την ομάδα η Puma, πετυχαίνοντας την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Αυτή θα έχει ισχύ για ένα χρόνο όπως ανακοίνωσε και η ΑΕΚ και μάλιστα το υλικό θα βρεθεί στα χέρια των μελών της ΑΕΚ απευθείας από τη Γερμανία. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η φανέλα που θα έχει η ΑΕΚ στη Γ' Εθνική θα έχει αρκετές παραπομπές με τις εμφανίσεις που οι παίκτες της «Ένωσης» φορούσαν τη δεκαετία του 1990, οπότε και κατακτούσαν τίτλους.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: