Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο Στακιάς στην ΚΑΕ!!

Στο τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ Άρης, θα δραστηριοποιείται από εδώ και στο εξής ο Νίκος Στακιάς. Ο πρώην υπεύθυνος μάρκετινγκ και εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, συμφώνησε με τον Λευτέρη Αρβανίτη και ήδη, έχει αναλάβει να «τρέξει» τα νέα χορηγικά πακέτα της ΚΑΕ Άρης για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Ειδικά φέτος, όπου το άρθρο 99 και οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ απαιτούν εύρεση νέων εσόδων, στην διοίκηση θεώρησαν ότι πρέπει να αναδιοργανώσουν το χορηγικό τμήμα και να φέρουν ανθρώπους που – αποδεδειγμένα – έχουν δείξει ότι έχουν ικανότητες στο εμπορικό κομμάτι. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, η ΚΑΕ ενέταξε τον Νίκο Στακιά στο δυναμικό της και ο τελευταίος έπιασε ήδη δουλειά.
Άλλωστε, το τεράστιο brand name του μπασκετικού Άρη, η δυναμική του και η εμπορικότητά του, αποτελούν πολύ χρήσιμα εργαλεία για το νέο και ανανεωμένο εμπορικό τμήμα της ΚΑΕ. Και αυτό έχει φανεί από τις πρώτες κιόλας επαφές με υποψήφιους χορηγούς που έχουν γίνει, των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν σύντομα γνωστά.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: