Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

«Να ωφεληθώ κι εγώ και ο Άρης»

Το κοινό συμφέρον βάζει μπροστά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Γιάννης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην Sportday.

«Να ωφεληθώ κι εγώ και ο Άρης»
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Άρη και ελπίζει να επανέλθει όσο το δυνατόν καλύτερος στην Σούπερ Λίγκα. Ο Έλληνας μέσος πιστεύει πως όσο καλύτερα παίζει εκείνος τόσο καλύτερα θα πάει και ο Άρης, οπότε υπάρχει κοινό συμφέρον.

Διαβάστε όσα είπε στην Sportday ο Γιάννης Παπαδόπουλος:

«Έλειπα δύο χρόνια και ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω. Οι περισσότεροι Έλληνες θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο μέχρι να τους πιάσει η επιθυμία να επιστρέψουν. Ο Άρης φέτος κάνει μια σοβαρή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα για να κάνει μια καλή ομάδα. Τόσο από τη διοίκηση όσο και από το τεχνικό τιμ. Κατάλαβα ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα και αποφάσισα να έρθω.

Ως άνθρωπος κέρδισα πιο πολλά γιατί η νοοτροπία στη Γερμανία είναι διαφορετική. Είδα την οργάνωσή της σε όλα τα επίπεδα. Εκεί είναι η διαφορά. Ως Γιάννης, θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Να ενταχθώ στο σύνολο και να μην ωφεληθώ μόνο εγώ από τη συνεργασία, αλλά και ο Άρης. Και ο Άρης και εγώ έχουμε προσδοκίες. Απλώς χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω τα πατήματά μου, να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου. Αυτά θα έρθουν μέσα από τα φιλικά της προετοιμασίας».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα πανεπιστήμιο για κάθε νέο παίκτη. Το να περνάς από μια τέτοια ομάδα δεν είναι λίγο και δεν το μετάνιωσα. Δε θέλω όμως να σκέφτομαι το παρελθόν. Είμαι παίκτης του Άρη πλέον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: