Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Μιγιάτοβιτς: «Έχασα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ελλάδα»

Χαμένη ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ελλάδα που αγαπάει, χαρακτήρισε ο Πρέντρακ Μιγιάτοβιτς το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό το 1993.

Μιγιάτοβιτς: «Έχασα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ελλάδα»
Ο Πρέντρακ Μιγιάτοβιτς ήταν καλεσμένος για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και ο ίδιος εμφανίστηκε χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα που αγαπάει τόσο πολύ.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό το 1993.

Επιπλέον μίλησε για την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του, αλλά και για το ενδεχόμενο να ερχόταν να δουλέψει στη χώρα μας.

Για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του: «Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου το Τσάμπιονς Λιγκ το 1998 με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Είμαι πολύ τυχερός που έπαιξα και κατάφερα να κερδίσω ένα τελικό. Ήταν μία δύσκολη χρονιά τότε και ήταν σημαντικό το γκολ που πέτυχα, γιατί είχαμε 32 χρόνια στη Ρεάλ να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την Ελλάδα, αλλά και τους φίλους που έχει εδώ: «Έχω έρθεις πολλές φορές στην Ελλάδα για δουλειές, έχω πολλούς φίλους και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Κοβάσεβιτς και Τζόρτζεβιτς είναι φίλοι μου και ήταν εξαιρετικοί παίκτες».

Για την χαμένη ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ελλάδα: «Πριν πάω στη Βαλένθια το 1993 είχα μία επαφή με το Παναθηναϊκό, αλλά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Έχασα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ελλάδα που αγαπάω τόσο πολύ».

Για τον προπονητή που ξεχωρίζει, την ομάδα της καρδιάς του, αλλά και αν θα ερχόταν να δουλέψει στην Ελλάδα: «Ο προπονητής που ξεχωρίζω είναι ο Φάμπιο Καπέλο, ενώ όσον αφορά την ομάδα της καρδιάς μου, αυτή είναι πάντα η Παρτίζαν. Θα μπορούσα άνετα να δεχτώ την οποιαδήποτε πρόταση από την Ελλάδα. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: