Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

«Δεν έχει τελειώσει για εμάς η Ευρώπη»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ελπίδες να δικαιωθεί στο CAS και να βγει στην Ευρώπη εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Γιώργος Χριστοβασίλης.

«Δεν έχει τελειώσει για εμάς η Ευρώπη»
Την Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει την οριστική απόφαση του CAS για το αν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν χάνει την αισιοδοξία του για δικαίωση.

Ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών ξεκαθάρισε πως ενόψει του νέου πρωταθλήματος, στόχος παραμένει μια ανάλογη πορεία σαν την περσινή που έβαλε την ομάδα στα πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Εντυπωσιακή η κλήρωση όπως έγινε φέτος. Όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, εμείς συνεχίζουμε από την περσινή πορεία μας και στόχος να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Έφυγαν 3-4 παίκτες από την περσινή ομάδα, έχουμε βρει τους αντικαταστάτες τους και μακάρι να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Ελπίζω φέτος να κάνουμε καλές εμφανίσεις και θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα».

«Την Δευτέρα εκδικάζεται η απόφαση, δεν έχει τελειώσει ακόμη για εμάς η Ευρώπη. Θα δούμε. Για να φτάσουμε στο CAS σημαίνει πως έχουμε στοιχεία τα οποία μπορούν να μας δικαιώσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: