Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Θα προκριθούν μαζί ΠΑΟΚ και Αλκμάαρ»


Ο Άαντ Ντε Μος, πρώην Ολλανδός τεχνικός και νυν σχολιαστής στο κανάλι του sport 1 για όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Ολλανδικών ομάδων, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την Αλκμάαρ η οποία είναι μια εκ των προσεχών αντιπάλων του ΠΑΟΚ.
1148379_10201936737119373_2113095489_nΓια την Αλκμάαρ: «Είναι μια ομάδα που έχει νεανικό σύνολο και αρέσκεται να παίζει επιθετικά , πάντως είναι εμφανές ότι της λείπει η εμπειρία. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν παρουσίασαν καθόλου καλό πρόσωπο γιατί  έχασαν τον έλεγχο γιατί δέχτηκαν και την κόκκινη κάρτα στα πρώτα λεπτά, έδειξαν αμυντικά προβλήματα αλλά στάθηκαν τυχεροί καθώς ο Παπαδόπουλος έχασε το πέναλτι Παίζει όπως κάθε ομάδα στην Ολλανδία, παίζει επιθετικά με 3 επιθετικούς, είναι κλασική Ολλανδική ομάδα(4-3-3) και ειδικά εκτός έδρας παίζουν έξυπνα παίρνουν χώρο και εκμεταλλεύονται τις αντεπιθέσεις, κάτι το οποίο έκαναν και κόντρα στον Ατρόμητο στο πρώτο παιχνίδι».
Για τα μεγάλα αστέρια της ομάδα: «Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας είναι ο Μάαρτενς ο οποίος είναι Βέλγος αλλά αυτήν την περίοδο είναι τραυματίας. Η μεσαία γραμμή είναι η δύναμη της , μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και μην ξεχνάμε ότι κέρδισε και τον Άγιαξ για το Ολλανδικό πρωτάθλημα».
Για την έδρα της Ολλανδική ομάδας: « Έχει καλή έδρα αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό για τον ΠΑΟΚ καθώς έχουν παίξει σε πολύ δυσκολότερες έδρες από αυτήν».
Για τα μεταξύ τους παιχνίδια: « Πιστεύω ότι μέσα στην Τούμπα θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ  ενώ στην Ολλανδία θα κερδίσει η Αλκμάαρ. Δεν βλέπω ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια».
Για τη πρόκριση: «Θεωρώ ότι και οι δυο ομάδες θα πάρουν τις 2 πρώτες θέσεις και θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: