Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Σεφτέ στα γκολ ο Γιαννιώτας, σκόραρε κι ο Επστάιν!!

Ο πρώην άσος του Άρη, μπήκε νωρίς σαν αλλαγή στην αναμέτρηση Μπίλεφελντ – Φορτούνα, σκόραρε με απευθείας φάουλ, δίνοντας προβάδισμα, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε 4-2

Σεφτέ στα γκολ ο Γιαννιώτας, σκόραρε κι ο Επστάιν
Ο Γιάννης Γιαννιώτας σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Γερμανία, στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο η Φορτούνα δεν μπόρεσε να πάρει ούτε καν την ισοπαλία, μένοντας στην 13η θέση της κατάταξης. Η φιλοξενούμενη άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Ραν, ο Χούμπενερ ισοφάρισε με πέναλτι και ο Έλληνας διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, σκόραρε με φάουλ στο 38ο λεπτό, ενώ είχε μπει στο 14' στη θέση του Μπολί. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, ένα γκολ του Κλος στο 47’ και δύο του Χίλε στο φινάλε (87'&90'), έδωσαν τη νίκη στην Αρμίνια.

Στα άλλα ματς που άνοιξαν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η πρωτοπόρος Γκρόιτερ έσωσε τον έναν βαθμό στο 82ο λεπτό με τον Βάιλαντ στην αναμέτρηση με την ΦΣΒ Φρανκφούρτης που είχε σκόρερ τον Ντένις Επστάιν στο 16ο λεπτό. Ήττα σοκ για τη Μόναχο 1860 στην έδρα της από την Σαντχάουζεν με 2-0, με σκόρερς του Χούμπνερ στο 12’ και Γιοβάνοβιτς στο 39ο λεπτό.

Δείτε τα γκολ του Αρμίνια Μπίλεφελντ – Φορτούνα Ντίσελντορφ :



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: