Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Ανέντιμο να μην ετοιμάσω την ομάδα για τη νίκη»

Μπορεί να πέρασε πάρα πολλά χρόνια ως προπονητής του Εργοτέλη, ωστόσο, ο Νίκος Καραγεωργίου ετοιμάζει την Ξάνθη για τη νίκη απέναντι στους Κρητικούς, καθώς το αντίθετο θα ήταν ανέντιμο από μέρους του.

«Ανέντιμο να μην ετοιμάσω την ομάδα για τη νίκη»
Δεν ξεχνάει τα χρόνια που πέρασε στον Εργοτέλη ο Νίκος Καραγεωργίου, ωστόσο, όπως τόνισε στην κάμερα της Nova, πλέον είναι προπονητής στην Ξάνθη και θα ήταν ανέντιμο από μέρους του να μην ετοιμάσει την ομάδα για τη νίκη.

Επιπλέον τόνισε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους Κρητικούς, αλλά χαρακτήρισε σημαντικό το να πάρουν οι Ακρίτες τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπα στην κάμερα της Nova:

«Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας με τον Εργοτέλη, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα. Με τη συμπαράσταση του κόσμου, με την προσπάθεια των παικτών μας και με την ποιότητα που διαθέτουμε πιστεύω ότι θα κερδίσουμε.
Ξέρω πολλά από την ομάδα του Εργοτέλη και γνωρίζω όλους τους παίκτες πλην των καινούργιων. Ένα όπλο που διαθέτει είναι η ομοιογένειά του διότι τα παιδιά είναι πολλά χρόνια μαζί αλλά έχουν και κάποιους ξένους παίκτες που έδωσαν εκρηκτικότητα, μια άλλη νότα και φαίνεται ότι είναι καλοί παίκτες
», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το πώς νιώθει που θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη: «Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο είναι μια από τις δύσκολες στιγμές. Υπέροχα πέρασα επτάμισι χρόνια, που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μου και δεν πρόκειται να σβηστούν από κανένα και ήμουν τυχερός που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα. Τώρα είμαι στην Ξάνθη όμως και πρέπει να προσαρμοστώ, να προετοιμάσω τους παίκτες και θα ήταν τελείως ανέντιμο να μην ετοιμάσω την ομάδα για τη νίκη.

Το γεγονός ότι ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου ο κύριος Παπουτσάκης έκανε το σύλλογο πολύ μεγάλο, τον ανέδειξε και έκανε όλη την Ελλάδα να μιλάει για τον Εργοτέλη. Αυτό το άτυχο γεγονός στεναχώρησε τους πάντες, ήθελε να προσφέρει πολλά, στεναχωρηθήκαμε όλοι μας. Όταν περνάς τόσα χρόνια οι σχέσεις είναι σε υψηλό βαθμό και οι σκέψεις μου γι' αυτό τον άνθρωπο δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ.

Σημασία έχει ότι όλα αυτά τα χρόνια έγινε μια προσπάθεια εκτός από την τελευταία χρονιά γι' αυτό και αναλάβαμε την ευθύνη μας. Τώρα θέλω η ομάδα που υπηρετώ να κερδίσει και να μας βρει έτοιμους για το παιχνίδι αυτό. Όλοι μας θέλουμε η ομάδα να κερδίζει και να σταθεροποιηθεί στην έδρα της. Θέλουμε ο φίλαθλος να φεύγει ικανοποιημένος, ξεκινήσαμε καλά και ελπίζω στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη να παίξουμε καλά και ο κόσμος να εμπιστεύεται την ομάδα στην έδρα της και αυτός είναι ο στόχος μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: