Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Στέφενς»


Ο τεχνικός διευθυντής της Αλκμάαρ Έρνι Στιούαρτ φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μας μίλησε για την Ολλανδική ομάδα και τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά και για τον ΠΑΟΚ και τον Χουμπ Στέφενς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η μοίρα μας παίζει παιχνίδια, γυρνάει το χρόνο πίσω και ξανά παίζουμε με τον ΠΑΟΚ
imagesCAO0R9H6Αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε και πολλά αλλά είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε από τον Ατρόμητο. Οι παίκτες μας αυτή την στιγμή είναι καταπονημένοι καθώς αναγκάστηκαν να παίξουν ένα παιχνίδι σε 2 μέρες. Πρέπει να ξεκουραστούμε, όλα αυτά που έγιναν ήταν αρκετά περίεργα και για μας. Ξέρουμε ότι στον πάγκο της ομάδας είναι ο Χούμπ Στέφενς, ένας ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχεται από το Τσάμπιονς λιγκ και σιγά-σιγά θα αρχίσουμε και εμείς το σκάουτινκ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης».
Για την φωτιά που προκάλεσε την διακοπή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Υπήρχε ένα βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρολογικά τα οποία δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση, Έπειτα περιορίσαμε την φωτιά αλλά υπήρχαν καπνοί και θεωρήσαμε σκόπιμο για την ασφάλεια των φιλάθλων να εκκενώσουμε το γήπεδο».
Για τον τρόπο που αγωνίζεται η Αλκμάαρ: «Είναι μια νεανική ομάδα με επιθετική φιλοσοφία. Μας αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο όπως και σε πολλές ομάδες της Ολλανδίας. Ο παίκτης που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είναι Ο Μάρκους ο οποίος είναι Νορβηγός και πολύ σημαντικός για την ομάδα. Όσο για τον Μάαρτενς είχε ένα τραυματισμό που το κόστισε αλλά πλέον ήρθε η ώρα να επιστρέψει».
Για τον Χούμπ Στέφενς: «Είναι ένας μεγάλος προπονητής και πολύ μεγάλο όνομα εδώ στην Ολλανδία. Έχει κοουτσάρει ομάδες εδώ στην Ολλανδία και τα πήγε πολύ καλά. Το ίδιο κατάφερε και με την παρουσία του στην Σάλκε, ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε. Τον σεβόμαστε πάρα πολύ αναφορικά με το έργο του και όλα αυτά που έχει να επιδείξει,αλλά δεν τον φοβόμαστε».


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: