Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Επιτέλους νίκη για Χριστόπουλο!!

Είναι γεγονός! Ύστερα από επτά ήττες, η Ταβρίγια του Γιάννη Χριστόπουλου κατάφερε να πάρει την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα Ουκρανίας με σκορ 3-1 κόντρα στην Μέταλουργκ Ζαπορίζια.

Επιτέλους νίκη για Χριστόπουλο!
Την περίμενε καιρό αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Χριστόπουλος και πλέον μπορεί να το χαρεί! Ύστερα από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, η Ταβρίγια κατάφερε στην όγδοη να πάρει τους τρεις βαθμούς με το 3-1 κόντρα στην Μέταλουργκ Ζαπορίζια. Φυσικά, αυτή είναι η παρθενική νίκη για τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της ομάδας του, η οποία παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με... μηδέν βαθμούς, αφού της είχαν αφαιρεθεί τρεις από την ομοσπονδία.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα οφείλει την χαρά του σε έναν άνθρωπο. Τον Φέστσουκ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ! Ο επιθετικός της Ταβρίγια άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 22’, ωστόσο στο 40’ ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων, με τον ίδιο τρόπο από τον Ματίαζ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο άσος των γηπεδούχων διπλασίασε τα δικά του τέρματα και έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την Ταβρίγια. Στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, διώχνοντας μια και καλή το άγχος των τελευταίων λεπτών και χαρίζοντας στον «δικό μας» την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: