Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός»

Δίχως φόβο, αλλά με σχέδιο προτίθεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό η Βέροια όπως δήλωσε ο Στέφανος Γαϊτάνος, ο οποίος τόνισε πως παρά τα προβλήματα, το «τριφύλλι» παραμένει… «τριφύλλι»!

«Δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός»
Ο υπηρεσιακός προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά» μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Στεβάνοβιτς αλλά και στο σαββατιάτικο ματς κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ακόμα και τώρα είμαι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της «βασίλισσας» και προπονητής στην Κ20. Είναι κάτι που το βιώνω χρόνια με ιδιαίτερη χαρά, κομμάτι απ' τη ζωή μου και κάθε καινούρια πρόκληση είναι και μία καινούρια αρχή. Το 2000 ήμουν στο Απόλλωνα και το 1997-1998 ήμουν στη Βέροια με μεγάλα ονόματα, τον Τσαλουχίδη, τον Προτάσοφ, με μία πολύ καλή χρονιά.

Πέρασαν τα χρόνια, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η καινούρια Βέροια σε γεμίζει αισιοδοξία, έχει ένα κράμα παικτών τόσο νέων αλλά και έμπειρων και αυτό με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Στην πατρίδα μας υπάρχει κάποια υπερβολή τόσο όταν τα πράγματα πάνε καλά όσο και όταν έρχονται οι αποτυχίες. Πρέπει να προσέξουμε τον Παναθηναϊκό, έχει ένα έξτρα κίνητρο και δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Δεν πάμε με φόβο αλλά με καλό σχέδιο και πλάνο και τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι δυσκολίες θα υπάρξουν αλλά έχουν τη δυνατότητα να τις ξεπεράσουν.

Ο Στεβάνοβιτς ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης και όταν ήρθε στη ΒΕΡΟΙΑ ως προπονητής ήμουν ιδιαίτερα θετικός. Κατά τη δική μου εκτίμηση υπάρχει λάθος από την πλευρά του και με αιφνιδίασε η απόφασή του. Δεν μας άφησε περιθώρια να το ξανασκεφτούμε. Η ομάδα μας ξεκίνησε με υγεία και δεν υπήρχαν εσωτερικά θέματα που τον στεναχωρούσαν. Ήταν μια επιλογή του και ο χρόνος θα δείξει αν ήταν σωστή ή όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: