Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ριμπερί: «Για τον Πεπ... λόγω Μουρίνιο»

Στη σημασία της κατάκτησης του Σούπερ Καπ για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει με τον Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε ο Φρανκ Ριμπερί με το τέλος του αγώνα της Μπάγερν με την Τσέλσι.

Ριμπερί: «Για τον Πεπ... λόγω Μουρίνιο»
Δεν το ήθελε μόνο για την... πάρτη του το Σούπερ Καπ ο Φρανκ Ριμπερί. Το ήθελε και για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει ανάμεσα στον Καταλανό τεχνικό και του Ζοσέ Μουρίνιο. Φυσικά, ο Γάλλος άσος δεν παρέλειψε να τονίσει την εξαιρετική σχέση που έχει με τον προπονητή του.

"Ένιωσα πως αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αφού υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ αυτού και του Ζοσέ Μουρίνιο. Έχω εξαιρετική σχέση με τον προπονητή μου. Ήταν πολύ περίεργο που έτρεξα προς τα πάνω του, όταν σκόραρα. Όλοι πιστεύουμε πως θα... δουλέψει το σχήμα μαζί του. Έχει πολλές ιδέες και ενέργεια. Είναι θετικός άνθρωπος. Θέλει να μας βοηθάει συνέχεια κι αυτό μας ευχαριστεί πολύ. Έτσι ήταν και με τον Γιουπ Χάινκες και όλα πήγαν περίφημα. Με τον Πεπ τα πράγματα είναι ακόμα στην αρχή, αλλά θα προσαρμοστούμε. Έχουμε την δύναμη για να το κάνουμε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος", δήλωσε μετά την κατάκτηση του τροπαίου για την Μπάγερν Μονάχου, ο κορυφαίος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2012-13, Φρανκ Ριμπερί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: